Stjernetegn og sommernætter

 

I lørdags var det sommer solhverv. Årets længste dag. Et gammelt skønheds råd lyder at man skal samle morgenduggen fra en rose og vaske ansigtet i dråberne den dag. Ritualet skulle sikre hudens ungdommelighed. Som med mange andre gamle natur råd, er de blevet forvansket til ond magi og tilskrevet modbydelige hekse, bare tænk på den forfængelige onde dronning i Snehvide.

Lad os i stedet hylde sommermagien og hente inspiration i tegn og varsler. Find f.eks dit stjernetegn i dette horoskop og se hvad de lyse sommernætter kan have i vente for dig. Måske dit helt eget eventyr.

Bål og varme

Vi tager hul på sommerens festlige sommeraftener med Sankt Hans. En aften der også minder os om den lunefulde danske sommer. Regner det eller forbliver himlen blå. Det har betydning for sommer garderoben. Start med kjolen men husk de lange ærmer til senere. Det er vel også en af grundene til at vi tænder bål. Det giver varme og er samtidig et samlingspunkt men husk et sjal eller tørklæde til den kolde ryg. Det kan også være at du glemmer alt om praktisk påklædning og bare danser dig varm. Bålet samler ikke bare rundkredsen, det inviterer også til at sove ude under stjernerne. Tæl hvor mange stjernebilleder du kender og find en konstellation der ligner dit stjernetegn og hvis du er heldig spotter du et af sommerens mange stjerneskud.

Vand og leg

Inden du opdager det, er natten forsvundet uden megen søvn. Så hvis du ser lidt træt ud dagen igennem så dup lidt rosenvand i ansiget. Inden længe får du igen lyst til at fylde dit foretrukne bomuldsnet med sjal, solcreme og lipgloss og er klar til afslapning på stranden. Endnu engang kan elementerne invitere op til fest. Det blå vand og den hvide strand trækker lige så godt mennesker til sig som bålet og endnu en stjernenat kalder fra bølgernes brus.

Så har du pludselig en sommer fyldt med solskinstimer, lyse nætter og tegn i sol og måne.

 

0

Share This Post