Succeshistorien om Ralph Lauren

Det internationalt kendte tøjmærke Ralph Lauren har flere brands i deres brede sortiment, og de har faktisk produkter til både børn, mænd og kvinder. Den største succes til dato er nok Polo Ralph Lauren til mænd, men tøjfirmaet fremstiller både, tøj, tilbehør, briller, parfumer, fodtøj samt møbler, så derfor har de fleste stødt på navnet Ralph Lauren især indenfor Polo t-shirts i tennis og golf stilen.

Både tøj og parfumebranchen kendetegnes af nogle få men store internationale koncerner, som sidder på en stor del af markedet. Disse koncerner er i dag milliarder værd på grund af deres brand og udbredelse, som sikrer dem en fremtid i branchen fremover, såfremt de altid har en finger på pulsen og fornyer sig jævnligt, hvilket de naturligvis gør. Historien bag Ralph Lauren fascinerede mig en del, da jeg læste den.

Sådan startede Ralph Lauren

I dag er Ralph Lauren den 155. rigeste person i hele verden med en værdi på mere end 50.000 millioner kr. Men Ralph Lauren startede fra usle og fattige kår i New York i USA, så han har selv kæmpet sig op til denne status, og måske kan vi alle lære lidt fra hans succes.

I 1960´erne startede han med at fremstille slips fra lasede tøj rester, som ellers ikke kunne anvendes til noget. Disse solgte han billigt til mindre butikker i området, og en dag solgte han 1.200 slips til Neiman Marcus, og nu var Ralph Lauren introduceret til de store i tøj branchen. Sammen med kollegaen Norman Hilton åbnede Lauren en slipsebutik i 1967, og han skabte brandet Polo.

Siden gik årene slag i slag, hvor han anvendte alle tænkelige muligheder for at blive promoveret, og det var især ved at få sine produkter med i populære film såsom Den Store Gatsby samt Annie Hall. Ralph Lauren har anvendt en del af sin formue til en helt ekstraordinær bil samling med flere Ferrarier og McLaren sportsvogne, men han har også doneret store summer til kampen mod kræftbehandling samt forebyggelse.

Ralph Lauren i dag

Alle de førende modehuse har i dag produkter fra Ralph Lauren, som er et af modebranchens største navne, og hvor vil du så gå hen og købe noget til din garderobe? Man kan faktisk finde lækre og smarte Ralph Lauren produkter i alle de førende modebutikker, men man skal være opmærksom på, at de ofte sælges til ret høje priser, hvilket er normalt for kvalitetsvarer for kendte mærker.

Dog bemærkede jeg, at man lige nu hos webshoppen Stylepit kunne finde et meget bredt udvalg af Ralph Lauren produkter, hvor de på en masse udvalgte produkter gav 50 % rabat. Så måske skulle man lige bruge lidt tid på at tjekke rabatter på internettet, før man styrter ud og betaler fuld pris i den nærmeste modebutik.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top