Summer Must Have – Makeup

Solpudder

Solpudder er en super vigtig ting at have når sommeren kommer, da det giver et gyldent skær til din hud, og får dig til at se super sommerlig ud. Solpudder lægges i et tre-tal, langs kæben, kindbenene og tindingerne. Ikke nok med at dette giver dig en glød, så får det også dit ansigt til at se tyndere og mere markeret ud.

Creme blush

Creme blush er super vigtigt til sommeren da det gør at din hud ser helt frisk og sund ud. Creme blush holder længere på huden end en pudder blush, og kan endda bruges når man er i poolen eller i havet. Cremeblush lægges på kinderne, fra dine æbler og helt op til tindingerne, dette giver din hud et ungdommeligt og igen, mere markeret look.

Vandfast macara

Vandfast mascara er det vigtigste makeup product om sommeren. Når man er ude og bade er det vigtigt at have mascara der bliver på, så man ikke kommer til at ligne en panda. Det er en god idé kun at putte mascara på de øverste vipper når man er ude at bade, ikke nok med at det giver et mere uskyldigt men samtidigt modent look, så sørger det også for at du er 100% sikker på at du ikke får pande øjne.

Lip stain:

Lip stain er et læbeprodukt der holder super lang tid på læberne, og på samme tid kan bruges i poolen og i havet. Det putter på læberne som et hvilket som helst læbeprodukt, og holder til det meste.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top