Super Frækt Undertøj fra Bordelle

Hvis man er til super frækt lingerie så er det helt klart Bordelle man skal gå til. Firmaet er kendt for at lave provokerende, super sexet og til tider grænseoverskridende undertøj, der kan beskrives som en slags luksus s/m undertøj, der samtidig er smagfuldt og super sexet.

De kendtes mærke

Selv om Bordelle er så grænseoverskridende så er det samtidig et mærke som mange kendte vælger. Kim Kardashian, Salma Hayek og Beyonce har alle været med til at gøre Bordelle til det hotteste indenfor lingerie.

Læs mere

Er du tændt på selv at komme i noget af undertøjet så se mere på http://www.bordelle.co.uk/ eller på http://thelingeriejournal.com/bordelle-aw1415/

Billede: 準建築人手札網站 Forgemind ArchiMedia

0
Carina Hansen

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)

Share This Post