Tænk nyt og alternativt med en firmajulefrokost til søs

Tænk nyt og alternativt med en firmajulefrokost til søs

Forandring fryder. Det gælder både frisuren, indretningen og firmajulefrokosten. Med en firmajulefrokost på Oslobåden sørger du for, at du og dine kolleger får holdt et brag af en julefrokost med alt, hvad der hører til. Det er både nyskabende, anderledes og smaddersjovt. Du vil med garanti blive et hit blandt dine ansatte.

Få det hele samlet ét sted

Med en firmajulefrokost ombord på Oslo-båden får I det hele samlet ét sted – på båden. Her er både service, mad, drinks, snaps, dansegulv og overnatning. Derfor skal I ikke tænke på transport eller at skulle køre hjem. Ligeledes kan man gå direkte i seng, når man har lyst. Det er med til at give en optimal fest, hvor ingen skal tænke på, hvad de indtager. Hermed bliver stemningen løssluppen og god.

Båden rummer hyggelige omgivelser, og I vil opleve en særlig følelse af at være samlet ét unikt sted i godt selskab.

Seks timers sightseeing i Oslo

I er selvfølgelig på farten, mens julefrokosten finder sted, og derfor er der også en fantastisk sightseeing-tur på seks timer i Norges hovedstad inkluderet. Det er med til at styrke sammenholdet mellem jer i virksomheden, og det er en ny og anderledes aktivitet. Derefter går turen selvfølgelig retur til København, så I kommer trygt hjem igen efter en fantastisk oplevelse.

Et skræddersyet arrangement til jeres firma

I kan få en firmajulefrokost, som I ønsker det. Menuen, aktiviteterne og underholdningen kan skræddersys efter jeres ønsker, og personalet sørger for, at det er styr på detaljer, program og service. Derfor skal I blot læne jer tilbage og nyde et par fantastiske døgn i hinandens selskab.

Der er naturligvis forplejning begge veje, ligesom der følger to gange morgenbuffeter med. Personalet tager sig godt af jer – også når I har tømmermænd. Vi ønsker jer en rigtig god julefrokost.

1

Share This Post