Tiiner.dk – en realistisk blog om mode

Tiiner.dk – en realistisk blog om mode

Hvis du ligesom mig elsker, at læse blogs, så bør du helt bestemt tjekke tiiner.dk ud! Tiiner.dk er en rigtig god og realistisk blog, på den måde at ikke alting forklædes som et glansbillede. På bloggen finder du anmeldelser af produkter, gode tips, hverdags ting.

Tiiner.dk bloggen

På Tinner finder du altid nye spændende posts om mad, pigeliv, mode, indretning og spil. Især mode artiklerne er et must read – den sidste tid har man eksempelvis kunne finde masser af gode artikler om Yves-Rocher produkter og hvordan man kan få endnu bedre look ved at bruge dem. Forresten skal det lige nævnes at du lige nu kan spare mange penge når du køber Yves-Rocher ved at købe gennem den her side.  Andre gange kan det være at du kan følge med i hvordan det går med en udflugt eller tur rundt i landet. Bloggen er virkelig et must read!

Bag om bloggen

Bloggen drives af Cathrine fra Faaborg, der lever sammen med sine to katte. Cathrine er rigtig glad for sin blog og ser den som sit fristed, hvilket man tydeligt kan se på bloggen. Cathrine deler rigtig mange ting på bloggen, også private ting, følelser, drømme og reflektioner over livet i almindelighed. Bloggen bliver også opdateret ofte, så det er bare at tjekke ind jævnligt, så du kan blive opdateret. Tjek Cathrines blog ud lige her, eller ved at gå ind på tiiner.dk.

0

Share This Post