Til de unge og hippe

Til de unge og hippe

Til de hippe kan modemagasinet Eurowoman varmt anbefales. Bladet dækker alt indnefor modeverdenen på en smuk og stilfyldt måde. Ud over flotte billeder og livsstilsartikler er der også anmeldelser af nyt tøj, sko og smykker. Magasinet har også prissammenligninger og anmeldelser af smarte nye spisesteder. De fleste af Eurowomans artikler kan læses på http://www.eurowoman.dk/, men man kan også købe magasinet i blad form i de fleste butikker rundt omkring i landet. Det er også muligt at tegne abonnement på Eurowoman og lige nu kan man få 5 numre af magasinet plus en lækker pakke Essentials fra Rudolph Care for bare 229 kroner plus porto.

Jeg synes Eurowoman er et både smagfuldt og inspirerende modemagasin, der helt sikkert er et abonnement værd hvis du er vild med at holde en finger på modepulsen.

Billede: Scarlett's Feathers

0
Carina Hansen

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)

Share This Post