Tip til mændene: Tilbud på Dickies Workwear

Tip til mændene: Tilbud på Dickies Workwear

Lige nu holder streetma.dkn et kæmpe udsalg, hvor man kan spare penge på blandt andet Dickies Workswear

Om selve mærket

Dickies blev grundlagt i 1922 i Texas af C.N Williamson og E.E Dickie de havde opkøbt deres tidligere overall-mærke, som de havde lavet med nogle venner. Mærket blev kaldt U.S Overall Company inden de omdøbte det til Williamson-Dickie Manufacturing Company. Mærket mødte meget fremgang allerede fra snart, og mødte kun modgang under Den Store Depression, som hærgede i 1930'erne. Under 2. Verdenskrig lavede Williamson-Dickie Manufacturing Company millioner af uniformer til USA's hær, og efter krigen begyndte de med en ny strategi om geografisk udvidelse, og etablerede nye produktionsanlæg, pakhuse, og salgsområder i hele USA. I slutningen af ​​1950'erne, blev Williamson-Dickie en international virksomhed ved at udvide sig ind på det europæiske og mellemøstlige marked – hvor Texas oilmænd introducerede Dickies mærke til flere mellemøstlige oliefelter.

Mens Williamson-Dickie begyndte som en overall virksomhed, er det i dag vokset til at være nummer et producent af arbejdstøj på verdensplan, og med sine over 90 år i branchen også en af de ældste. Tøjet er også med tiden blevet mere og mere populært blandt skatere og bmx'ere.  Lige siden mærkets begyndelse har en essentiel ting været varernes kvalitet, da det er beregnet til, man kan arbejde hårdt i tøjet uden at slide det for hurtigt op.

 

Dickies Workwear's sortiment

Workwear mærket, Dickies, indeholder i dag store kollektioner af både fashionwear, streetwear og skatewear. Dickies er især velkendte for deres doubleknee (som dem her). Deres sortiment er altså godt blandet, så der er noget for enhver smag. Brandet sælger både basic items i lækker kvalitet og it-items med lidt mere vovede print (for eksempel deres bucket hatte). Det er ihvertfald værd at kigge forbi streetman.dk nu hvor man kan spare en masse penge på lækker kvalitet.

Husk forresten at du med en streetman rabatkode kan få endnu bedre priser når du skal ud og købe Dickies næste gang.

Billede: roger.gordon66

0

Share This Post