Tre modeller falder til China Fashion Week

Tre modeller falder til China Fashion Week

Du ville måske forvente at modeller en gang imellem vælter når de spadserer ned ad catwalks i skøre outfits og med høje hæle, men du ville ikke forvente, at det sker for tre modeller i et show.

Men det er hvad der skete under Seccry Hu Sheguang showet under China Fashion Week og der blev taget fotografer for at fange faldene i al deres herlighed.

Måske det mest dramatiske fald blev udført af en model i en rød heldragt med en matchende sjal og høje sko. Modellen kiggede chokeret, da sjalet blev viklet ind i hendes hæle, hvilket forårsagede hende til at falde helt over og lande på siden .

En anden model også helt i rødt blev bogstaveligt talt bragt i knæ af hendes platform hæle . Iført en rød paryk og høje hat, krympede modellen sig og lukkede øjnene, mens hun forberedt sig på det uundgåelige (og sandsynligvis smertefuld ) fald. Hun genvandt dog fatningen og formåede at slutte hendes catwalk uden et forpint udtryk.

Den sidste model havde mest besvær. Hun snublede hele to gange.

Heldigvis kom ingen af de tre modeller alvorligt til skade.

Du kan læse meget mere om historien på http://www.smh.com.au/lifestyle/fashion/three-models-fall-over-during-china-fashion-week-show-20140402-35xjd.html

 

 

Billede: Kris Krug

0
Carina Hansen

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)

Share This Post