Trendsales- en bragende succes

Trendsales- en bragende succes

Bragende success

Den elektroniske tøjbazar Trendsales.dk er blevet en stor succes.Der bliver oprettet over 400.000 nye annoncer hver eneste måned af  over 600.000 brugere. Hovedparten af varerne er second-hand, men mange – både virksomheder og private – sælger nye og ubrugte mærkevarer.

To unge fyre startede op med 500 kr i startkapital

To unge danske fyre Martin F. Andersen og Bo Eriksen havde blot 500 kr på hånden da de startede deres firma Trendsales.dk. i 2002  med at sælge slips via nettet.  Nu er Trendsales  Danmarks største online tøjbazar med køb, salg og bytte af mærketøj og designervarer til dig, som elsker mode og shopping.

Kritik rammer Trendsales – administrationsgebyr for inaktive brugere

Trendsales er  en næsten gratis modebazar og  community, hvor brugerne både kan købe og sælge,  deler erfaringer og tips og debatterer om alle emner lige fra børn, kæledyr, kærlighed og naturligvis mode.  Det er gratis at handle, men er  brugeren inaktiv på sin Trendsales-konto i mere end tre måneder, koster det 10 kroner om måneden i administrationsgebyr. Dette har skabt en del debat, og flere har udtrykt deres utilfredshed.  Trendsales fortæller dog at gebyret kun bliver trukket såfremt er er penge på brugerens trendsaleskonto.  Derfor er det vel ikke så urimeligt at de trækker et genyr, hvis man blot bruger sin trendsaleskonto som bank ( uden renter). Trids kritikken,  bruger stadig flere danskere trendsales og succesen fortsætter.

Kend dine trendsales termer

På Trendsales bliver der  brugt rigtig mange forkortelser som tit kan virke forvirrende hvis man ikke kender begreberne . Herunder har vi samlet de hyppigste
Ts = Trendsaleshandel eller anmodning om trendsaleshandel.
Mp = Mindste pris.
Inkl. = Prisen er inkl. porto (altså ingen tillæg).
PP = Plus porto (bruges når man byder på en varer).
Bm = Bogmærke (kan sættes på annoncen, hvis du lige vil vise at du følger med uden at byde).

God shoppelyst!

 

Billede: TheeErin

3

Share This Post