Trendy sport

Basket er ikke bare en sport

Basket er ikke længere en sport, det er blevet en mode! Det er ikke ligefrem fordi at der er flere og flere der melder sig til basket – men folk omkring i verden er blevet mere kendte med deres tøj stil, når de lækre drenge løber rundt på banen. Men efter min personlige mening, er det klart at deres tøj er kommet på mode, fordi jeg elsker deres tøj stil, den ser rimelig flabet ud og så er trøjerne oversize, hvilket jeg syntes er super fedt!

Sporty look

Efter min mening kan man gøre mange ting med det tøj der bliver fremstilet til basket – du kan tage en rigtig lang trøje på som det eneste, hvor den selvfølgelig dækker de nødvendige steder og så kunne du blandt andet sætte det sammen med nogle fede sneakers og trendy sort cap. Det er helt klart et af de looks jeg selv ville gå efter.

Hurtig voksende trend

Det er ikke kun basket der er blevet utrolig trendy indenfor mode, det er en sport som baseball også. Jeg mener ikke at denne slags sport har været særlig længe på mode, ikke mere end et års tid. Så denne trend har vokset utrolig hurtigt

Sportsgrenene er i mediernes synspunkt

Sportsgrene som basket og baseball er virkelig kommet i mediernes synspunkt det sidste stykke tid. Dog syntes jeg mere at basket er mere populært end baseball er, ihvertfald her i Danmark – her syntes jeg man ser mere til basket. Der bliver hele tiden lavet nye film og TV-serier omkring basket. Især spillere som Jordan bliver der lavet mange ting af, der er især de kendte Jordan Air sko, som er utrolig populære!

Baseball følger trop

Som sagt tidligere så er sportsgrenen baseball også blevet utrolig populær i løbet af meget kort tid. Jeg ved ikke om det er fordi at jeg selv går mere op i basket end baseball, at jeg ved hvor meget basket er fremme over alt i Danmark – det er meget muligt at baseball også er lige så meget fremme som basket er. Da man også ser rigtig mange her i Danmark blandt andet, går rundt med baseball trøjer. Baseball følger i hvert fald godt med, når man tjekker de forskellige tøj hjemmesider ud.

Billede: kennethkonica

0

Share This Post