Vær moderigtig selv i afslapningstøj – Wildfox sweaters?

Vær moderigtig selv i afslapningstøj – Wildfox sweaters?

Behageligt tøj

Behageligt tøj er noget vi tager på når vi skal slappe af – eller også er man bare træt af at have mindre behageligt tøj på. For det meste er behageligt tøj ikke lige det man har lyst til at bevæge sig ud i offentligheden i, og for det meste det at man er klar til at sove, når man har behageligt tøj på.
Her under vil jeg give jer en super nem idé til hvordan man både kan være “comfy” og “cute”.

Wildfox sweaters

Wildfox er mit ynglingsmærke når det kommer til behageligt tøj. De har et bredt udvalg sweatere, joggingbukser, hoodies o.l.
Når det kommer til at være behagelig er wildfox et perfekt mærke. Tøjet er meget dyrere end normalt, til gengæld er det af den lækreste kvalitet, er moderigtigt, og holder i flere år.

Jeg har personligt brugt min wildfox sweater hver anden dag til at sove i, de sidste 2 år, og den er stadig lige så lækker og blød som da jeg fik den. Wildfox sweaterne kan bruges til at slappe af i, men kan også bruges ude i offentligheden, da tøjet stadig er moderigtigt.

Leggins

Når man har en lidt oversize, men moderigtig sweater på, er det en rigtig god idé at style sit behagelige outfit med et par sorte leggins (eller anden farve/mønster hvis du føler for det). Sorte leggins fås i alle tykkelser, kvaliteter og prisniveauer.

Bare vælg dine ynglings leggins – selvfølgelig de mest behagelige af slagsen – og sæt dem sammen med din moderigtige sweater, og du har et perfekt, moderigtigt afslapnings outfit, som du sagtens kan tillade dig at have på ude i offentligheden.

1

Share This Post