Vis personlighed, også når du tager på arbejde!

Vis personlighed, også når du tager på arbejde!

Navneskilte bliver flittigt brugt i sundhedssektoren. Et navneskilt i flotte og personlige farver gør læger og sygeplejersker mere personlige overfor patienterne. Som patient er det rart at vide, hvad navnet er på den sygeplejerske eller læge man snakker med. Det skaber en større tryghed for patienterne og er med til at sikrer, den bedste pleje. Vis din personlighed og gør dit arbejde nemmere, med et navneskilt der viser dem lidt mere om hvem du er som person.

Design dit eget personlige navneskilt

Synes du også navneskilte, som sundhedspersonalet går rundt med ser kedelige og grå ud? Sådan behøver det ikke længere være. Design dit eget personlige navneskilt og spred glæde i sundhedssektoren. Lav et navneskilt, til hver dag i ugen og gør hverdagen speciel med en ny farve på dit navneskilt. Nogle dage føler du måske mere for, gul eller rød. Vær kreativ og mix, match mellem flere forskellige designs, farver, skrifttyper og mønstrer. Design dine helt egne navneskilte og vær med til at sætte kulør på sundhedssektoren, og giv de patienter I møder i jeres hverdag, et stærkt farve indtryk. Som en del af sundhedssektoren er det vigtigt at man udviser både seriøsitet og personlighed. Et navneskilt er det, der skal repræsentere dig og vise, hvem du er. Med et personligt navneskilt, viser du ikke kun dit navn, men også at du er en farvestærk person.

Find mere inspiration her!

På Color4Cares hjemmeside kan du finde inspiration til dit personlige navneskilt. Spred glæde og farve blandt dine kollegaer og skab sammen en bedre arbejdsplads. Så hvordan skal dit personlige navneskilt se ud? Smut forbi Color4Cares hjemmeside og find mere inspiration.

0

Share This Post