Zalando rabatkode

Aktive Zalando koder:

Få rabatkode: Tilmed dig her for at få din rabatkode

Lige nu får du 10% rabatkode ved at tilmede dig nyhedsbrevet.

Zalando er en enorm webshop, der udelukkende eksisterer online og er blevet mere og mere populær de seneste år, hvilket man godt kan forstå, da Zalando har et enormt sortiment uanset alder og hvilken lejlighed du skal klædes på til.

Hvordan virker en Rabatkode hos Zalando?

En rabatkode er en kode du kan benytte ved sidste step i check ud på Zalando. Du skal dog først indtaste din e-mail før rabatfeltet bliver tilgængeligt, og derfor kan det være svært at teste om den rabatkode du har fundet rent faktisk virker. Derfor råder vi dig til at indsamle Zalando rabatkoder fra flere sider inden du når så langt så du sikrer dig at mindst en af dem virker. Her hos Fashionfollow kan du være sikker på den Zalando rabatkode vi lægger op rent faktisk virker – så du ikke går forgæves 😉

God fornøjelse!

Om Zalando

Hos Fashionfollow har vi indgået et samarbejde med nogle af de bedste modebutikker online. Zalando er et af de førende butikker i norden og har et enormt udvalg. Er du på udkig efter noget nyt tøj til den selv, hele familien eller måske en gave til en veninde eller kæresten? Så har du nu mulighed for at spare lidt ekstra på dit køb hos Zalando med en af vores Zalando rabatkode. Tilmeld dig Se & Hør Savers nyhedsbrev for at holde dig ajour med de gode tilbud.

Zalando´s sortiment

Zalando har med mere end 1500 forskellige brands et enormt sortiment af produkter til både kvinder, mænd og børn.

Zalando sælger både deres eget mærke af samme navn samt et hav af forskellige andre, herunder: Vero Moda, Desigual, Nümph, Diesel, Armani, Adidas, Samsøe Samsøe, Levis, Selected, Message, 2ndDay, Gant, G-star, Molo, Ganni, E-sprit, Calvin Klein, Converse, DAY Birger et Mikkelsen, Filippa K, Guess, Just Female, Karl Lagerfeld, Kardashian Collection, Female First og mange flere. Hvad end du skal til fest, på arbejde, til træning eller en date med veninderne har Zalando noget for dig. Du kan både købe almindeligt hverdagstøj (jeans, bluser, t-shirts, toppe osv.), træningstøj- og udstyr, jakkesæt, festkjoler osv. Derudover har Zalando selvfølgelig også et hav af sko uanset lejligheden.

Retur og fortrydelsesret

Når du handler hos Zalando er det altid gratis at returnere dine varer. Du skal blot påføre den medsendte returlabel på pakken, så tager Zalando sig af resten.

Skulle du fortryde dit køb har du en måned til at sende varerne retur og du får naturligvis hele beløbet tilbage, såfremt varen sendes tilbage i samme stand som ved modtagelsen. Dette gælder naturligvis også selvom du benytter en Zalando rabatkode.

Fri levering og 100 dages returret!

Leveringstiden hos Zalando er typisk 2-5 arbejdsdage, hvis varen er på lager. Er det ikke tilfældet kan leveringen tage lidt længere tid, da varen dermed skal bestilles hjem fra et fjernlager.

Levering er altid gratis, når du handler hos Zalando uanset hvor meget du køber.

Det er desuden muligt at tracke din pakke med det trackingnummer, du modtager på en e-mail, når pakken sendes af sted. På den måde kan du følge med i pakkens rejse undervejs.

Det er også muligt at tilkøbe et Express levering for 79 kroner, hvis du har brug for at få pakken lidt hurtigere.

Betalingsformer

Du kan benytte følgende betalingsmuligheder, når du handler hos Zalando: Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, PayPal og faktura.