Videoguide til gallafest

 

Hvis du står foran at skulle dementere fra Gymnasiet, eller en anden uddannelse eller hvis du bare har en stor gallafest i vente her til sommer så er her godt nyt. Denne video guide viser dig nemlig hvad der er hot inden for gallapåklædning i 2014. Så hvis du har følt dig stresset allerede så slap bare af igen for hjælpen er på vej. Videoen kan også bare bruges til at få inspiration fra de hundredevis af kjoler der fremvises.

Hvis du eventuelt har endnu flere gode råd, eller måske et par links til nogle gode sider/butikker der sælger gallakjoler så del det gerne.

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)
Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top