Bliv klar til forårets og sommerens mange fester med disse tips

Når aftenenerne er længere og lysere, og luften er lidt lunere end nu, er det en oplagt mulighed for at holde en fest. Det behøver ikke nødvendigvis være en havefest, men de lyse timer gør noget godt for vores humør, og dét smitter i den grad af på vores lyst til at omgås andre mennesker. Foråret er også højtiden for konfirmationer. Mens vi alle har vores faste rutiner, vi gennemgår, når vi gør os klar til en fest eller et arrangement, så er der måske nogle ting, du ikke selv havde tænkt over – ting, du faktisk allerede kan ordne nu. Skal du til fest snart? Så læs med her.

Planlægning af tøj og tilbehør

Allerede flere måneder før kan du begynde at planlægge, hvilket sæt tøj du skal have på, samt hvilke sko og smykker der passer til. For nogle vil det endda være en hel fornøjelse, og noget der også vil bidrage til, at forventningen og spændingen bliver lidt større. Find ud af, hvad du føler dig godt tilpas i, og hvad du ser godt ud i, og gå så på udkig efter det. Kig i tøjskabet, har du det allerede? Hvis ikke, så må du i butikker, eller – endnu nemmere – på internettet. Der findes uendeligt meget flot tøj til alle anledninger på nettet, og måske har du endda allerede en favoritbutik, der også har en webshop. Det kan også være, at du har lyst til inspiration eller at prøve noget nyt? Så køb tøj fra Kokoon her.

Husk også, at smykker kan gøre en masse godt for et outfit, og skal du til fest, så er du mere end lovligt undskyldt til at give den fuld gas. Det perfekte smykke kan være mange ting, men blandt andet uret kan falde ind under denne kategori, og har du ikke allerede et ur, er det med at finde et – og det er lige med det samme. Find her et stort udvalg af Marc Jacobs ure, som nok skal give din stil det helt rigtige pust. På siden finder du mange forskellige varianter, og der skal nok være den, som vil passe perfekt til din stil.

En uge inden

Det er ikke alt, der behøver ordnes på selve dagen. Selvfølgelig er det lidt svært at lægge makeuppen flere dage i forvejen, med mindre du ønsker at køre panda-looket, men ting som eksempelvis neglelak og hår kan med fordel klares nogle dage forinden. Som hovedregel kan du regne med, at din neglelak er pæn i 1-2 dage efter, du har lagt den, men der findes også lakker, der holder helt op til en uge. Har du sat dig for, at du ønsker en hårfarvning inden festen, så er det også en uge forinden, du skal i gang med dette – og gerne lidt før endda. Ofte er hårfarver pænest, når de har fået lov til at “sætte sig” lidt, og dette gælder især, hvis du farver det selv derhjemme.

Det kan også være en god idé at ordne den helt store hudplejerutine en uge forinden, for selvom man nemt kan være af den opfattelse, at ansigtsmasken skal på dagen inden, så er der altid en potentiel risiko for, at din hud reagerer på den, også selvom den ikke gjorde sidste gang. Bruger du masken 3-4 dage før arrangementet, så sikrer du dig, at din hud kan nå at falde til ro, hvis uheldet skulle være ude.

God fest!


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top