Vinterens vigtigste køb er en rullekrave

Vinteren er landet og dette år er der en trend over dem alle, du kender den fra barnsben og sikkert også som en fast bestanddel i de glade 90ére. Det er en rullekrave, det er denne sæson’s it- beklædning og  den er kommet for at blive.

Rullekraver, rullekraver, rullekraver

Flere rullekraver er bedre end ingen denne sæson! Rullekraver er ikke kun hotte fordi den afløser halstørklædet som vor hals’ redningsmand når kulden indtager, den er også højeste mode.

De kendte designere verden over, giver alle deres bud på rullekraven og de kommer i adskillige varianter: Michael Kors viser rullekraver i en klassisk silhuet, Acne viser den nyeste version med en scooped neck og Tory Burch matcher en høj hvid rullekrave med delikate kjoler.

Ikke en Rullekrave for meget

Rullekraver er populære denne sæson fordi de kommer i alverdens afskygninger: Tætsiddende i delikat trikotage, voluminøse i grov strik, og i alverdens farver, fra mørke juvel nuancer, lyse pasteller, til fuld mønstrede versioner. Der er en rullekrave til enhver og til enhver anledning.

Kun fantasien sætter grænser for hvordan du kan bruge rullekraven, så slip kreativiteten løs og find lige præcis din måde. Du kan eksempelvis bruge din rullekrave til nederdele, under underkjoler under T-shirts, og i stedet for tørklæder. Rullekraven kan både gå til cocktail parties, hverdag og til en hygge søndag på sofaen. Alt er tilladt når det drejer sig om rullekraver, og når det oveni købet er en trend der holder en varm hele vinteren så kan vi ikke få nok.

Zalando har lige nu alle slags rullekraver i deres Webshop, og med en rabatkode kan du få op til 70% rabat. Så der er råd til rigtig mange rullekraver, både til dig og dem du holder af. Find din rabatkode lige her og gå vinteren i møde moderigtig og varm.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top