Must-have modetøj til moderne kvinder over 50

Kvinders kroppe, ansigter og livsstil ændrer sig gennem årene, men det behøver ikke at betyde, at man ikke stadig kan klæde sig smart og moderigtigt. Nogle er måske tilbøjelige til at falde af på den med årene, men det er altså med til at give et selvtillidsboost og øget velvære. Derfor får du her nogle modetips og must-haves til moderne kvinder over 50.

10 must-haves til garderoben

 1. Mørke denim boot-cut jeans
  Den bagudskårne hæm giver plads til støvletter – et fodtøjsvalg til næsten enhver lejlighed.
 2. Mørke denim skinny jeans
  Et par helt mørke stramtsiddende jeans er en klassiker i garderoben, der kan parres med hvad som helst. Det kunne for eksempel være med et par flade ballerinaer, mokkasiner, sneakers, en kilehæl eller lange støvler.  
 3. En a-facon nederdel i knælængde
  Dette er et utrolig anvendeligt stykke modetøj, der kan anvendes under alle fire sæsoner – til sommer med bare ben, under foråret med tynde nylonstrømper og til vinter og efterår med tykke strømpebukser eller andre stramtsiddende bukser. Derudover kan den sættes sammen med alt fra en simpel t-shirt til en flot og varm strik, en blazer, tynd bluse, rullekrave eller lignende. Det er samtidig en super trendy genstand, der både kan bruges til et formelt eller afslappet look.
 4. En pencil nederdel
  Alsidig, stilfuld og overraskende flatterende, uanset hvad din størrelse. Par med sorte strømpebukser og støvletter eller læder pumps til en festlig aften. Brug ikke en flad sko, men en mellemhæl eller høj hæl for det bedste og mest stilede look.
 5. En blazer
  Det er en uundværlig ting indenfor modetøj, da den er super anvendelig og kan bruges til enhver lejlighed. Man kan både sætte den sammen med en pæn kjole til fest, et par jeans til hverdag eller et par habitbukser til formelle lejligheder.
  Investér eventuelt i flere blazere i forskellige farver, snit og mønster for en mere fleksibel garderobe.
 6. Cardigans
  Disse er et året rundt stykke modetøj og den bedste måde at dække områder, der ikke er så tonede.

Modetøj til alle kvinder

Hos Johs Fashion finder du et stort udvalg af modetøj til kvinder – også kvinder over 50, der gerne vil klæde sig moderne. Du kan handle i en af deres tre butikker eller gennem deres webshop, hvor du kan læse meget mere om butikken og se nogle af de forskellige produkter.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top
Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionwfollow/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107