Efterårets tre store trends

Sommeren synger på sit sidste vers, og efteråret med sit kølige vejr, smukke blade og hygge venter lige rundt om hjørnet. Hermed er det snart på tide at gemme de flotte korte sommerkjoler, toppe og sandaler væk for at kunne byde lune striktrøjer, ankelstøvler og smarte jeans velkommen. Alle sæsoners modetendenser er hver især spændende og forskellige, og dette gælder især dette efterårs trends. Så savner du inspiration til kommende yndlingsoutfits i efteråret, kan du roligt læse med herunder, hvor efterårets tre store modetrends afsløres.

Friske og skrappe farver

Er du ved at være træt af dine pastelskjorter og hvide T-shirts, er det et held, at efteråret kommer til at dreje sig om de glade og friske farver, gul og grøn. Disse farver vil med garanti bringe et smil frem på dine læber, hver gang du hopper i tøjet foran spejlet om morgenen. Gul er for mange en udfordrende farve at vælge, når tøjet skal findes, men derfor skal den selvfølgelig ikke udelukkes. En gul sweater matchet med et par sorte jeans vil for eksempel udgøre et dejligt frisk outfit, så du både er klar på studiet eller arbejdet. Er du vild med den gule farve, kan du gå all-in og sætte en gul trøje sammen med en lang nederdel i en anden gul nuance.

Har du på den anden side ikke lyst til at give den gule farve den store opmærksomhed, kan et gult halstørklæde eller en gul taske ligeledes være fantastiske accessories dette efterår. På denne måde kan du hurtigt gøre et mørkere outfit mere spændende og farverigt. Kig blandt andet efter tøj i den flotte gule farve på Lollys Laundry. Vedrørende den smukke grønne farve findes mosgrøn, smaragdgrøn, flaskegrøn samt mange andre grønne nuancer på diverse lækre frakker, T-shirts, nederdele og kjoler.

Tern

Tern var allerede en af de store modetrends i forårssæsonen, og trenden fortsætter ind i efterårets køligere vejr. Ternene ses både på mange forskellige tøjdele, så mulighederne er mange, hvis du holder af dette print. Mangler du eksempelvis en flot kjole til fødselsdagsfesten, kan du nemt vælge en ternet skjorte eller en fin ternet bluse til en neutral underdel. Kan du ikke få nok af ternene, udgør en ternet kjole sammen med et jakkesæt i tern desuden et fantastisk efterårsoutfit.

Jakkesæt

Jakkesættet er en gammel klassiker, når det kommer til modetrends. Hvis du dog med det samme tænker, at dette outfit vil se for maskulint ud, kan du roligt ånde lettet op, idet der findes masser af skønne fortolkninger til kvinder. I dette efterår kommer især ensfarvede jakker og bukser til at blomstre frem i modebilledet, hvor det taljerede og feminine jakkesæt i den grad er moderne. Ønsker du ikke et helt jakkesæt, men blot de flotte bukser, kan du sagtens mikse en flot grå striktrøje med de fine bukser. Dette outfit er desuden perfekt til en hyggeaften med vennerne derhjemme, hvor pejsen er tændt i efterårskulden. På pejseringen.dk kan du finde et bredt udvalg af smukke pejse, som vil pynte og varme vældigt i hjemmet.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top