Inspiration: Boligtilbehør til efteråret

Efteråret er for mange lig med masser af indendørshygge, så det køligere og grålige efterårsvejr ikke påvirker humøret. Derfor skal din bolig emme af en varm og hyggelig stemning, idet både dig selv, familien og gæsterne kommer til at opholde sig mange timer i boligen, og især i boligens stue. Er du dog i tvivl om dette års boligtrends, hvad angår farver og tilbehør til indretningen, kan du roligt ånde lettet op og læse med herunder. Hermed kommer en række af idéer til boligtilbehør, som du kan vise frem i efterårssæsonen.

Lilla og brune nuancer

Lilla blev i 2018 udråbt som årets farve. Derfor skal denne smukke farve bydes velkommen ind i hjemmet, hvis den ikke allerede blev det i vinters. Farven er desuden en frisk lilla, som ikke tidligere har været fremme i søgelyset. Den lilla farve kan dukke op i din boligs indretning på både større og mindre flader. Mangler du eksempelvis en ny puf til den grå sofa, kan den lilla farve nemt peppe hele møbelarrangementet op. Skal farven fylde endnu mere i et rum i boligen, kan du vælge at male en væg i den friske farve. Vær dog enig med dig selv, om du virkelig holder af farven, idet du formentlig ikke har lyst til at male væggen igen om tre måneder.

Eftersom sæsonen desuden lyder på efterår, skal de smukke brune nuancer ikke glemmes. Bring naturen indenfor ved at vælge puder og tæpper i diverse brune og andre jordfarvede nuancer. Derudover vil et gulvtæppe i en flot beige nuance være prikken over i’et vedrørende stuens nye farvepalet. Tilføj desuden denne søde bloomingville kurv i søgræs, så magasinerne kan få sin plads ved sofaen.

Farvet glas

Farverne skal ikke kun ses på tekstilerne og væggene, men også på tilbehøret på spisebordet, på skænken og i loftet. Keramik har længe haft en plads i boligindretningen, men det farvede glas er så småt ved at indhente førstepladsen. Mangler du et par nye lamper, kan du for eksempel købe pendler i både mørkerøde, gule og blå nuancer. Det farvede glas kan ligeledes let bringes på banen i form af lysestager i lyseblå nuancer eller en mørkegrøn vase fyldt med smukke efterårsblomster.

Hyggebelysning

Flotte gulvlamper og bordlamper fortjener endvidere sine pladser, når efterårshjemmet skal indrettes. En smuk gulvlampe vil lyse hyggehjørnet op, så godnathistorierne og afslapningen kan foregå i de helt perfekte rammer. Det samme gælder med bordlamperne på kontorbordet, der både er praktiske og pæne at betragte, så du kan kigge efter nye lejligheder i Roskilde under et behageligt lys. I forbindelse med købet af disse lamper, skal du dog huske at vælge de rette pærer, så belysningen kommer til at passe til lampernes placering i de forskellige rum. Hermed kan du let skabe en varm og hyggelig stemning, når mørket falder på.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top