Hvidt i hjemmet

Jeg kan godt huske på et tidspunkt i mit liv, hvor alt skulle være hvidt. Væggene i hjemmet skulle males hvide, tøjet skulle være hvidt og skoene skulle være hvide.

Hvide møbler, serien Paris

Selvom flere forskellige designere, foreslår farver, pastel, blomster, mønstre mm., så er det som om det hvide stadigvæk spøger. På  BOBO din online møbelbutik, kan man finde hvide senge, stole, borde og meget mere. Det er serien Paris.

Hvid maling, når du skal male hvidt i hjemmet

Den hvide maling, kan købes stort set i alle forretninger. Men husk at kigge på nuancerne. Den hvide, findes i flere forskellige nuancer og jeg kunne godt blive fristet til at kombinere dem på forskellige måder. Men jeg har desværre ikke forstand til det. Hos de forskellige farvehandlere, findes en rådgivere, der kan hjælpe. På denne måde er man sikker på at man får hvidt i hjemmet og ikke cremehvid eller en anden farve.

Hvid tapet

Jeg har også kigget på tapet. Det findes i meget forskellige priser dog. Man betaler selvfølgelig for kvaliteten, men også for det man køber. Nogle sælgere udbyder kun tapetet, mens andre sælger en samlet pakke. Desværre er jeg ikke så god til mål, så det kan være svært at overskue hvor meget jeg skal købe og det kræver at man går i gang med at måle hver eneste væg. Men hvid tapet, hvis man ikke gider male, kunne sagtens være et alternativ.

Hvidt for kvinder

Jeg har ikke mødt mange mænd, der har været vilde med dette hvide look. Jeg selv, havde min ”hvide periode”, da jeg blev single. Ligeså snart jeg fik en kæreste igen, kom der farver på tilværelsen. Men mænd er selvfølgelig forskellige.

Billigt men godt

Jeg tror man kan købe billig maling, tapet og møbler i dagligvarebutikker og discountbutikker. Desuden kan man prøve at lede forskellige steder på nettet og se efter tilbud. Man kan Google og finde det man søger. Man kan også kigge på Gratisnu.dk, der kan man  finde noget der er gratis eller meget billigt.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1744

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top
Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionwfollow/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107