Udsmyk dit hjem og din krop med fine blomster i anledning af foråret

Foråret er blomsternes tid. Det er der, hvor det hele begynder at gro igen. Det kan derfor være nærliggende at tage blomsterne ind i både dit hjem og udsmykke din krop med dem. Vi har fundet tre bud på en lidt mere utraditionel måde at udsmykke dit hjem og din krop med blomster. Der er nemlig ikke tale om blomster i traditionel forstand, men lamper og smykker der er inspireret af blomsterne.

Det giver næsten sig selv, at smykkeserien Blossom må være inspireret af blomster. Det er ringe og halskæder, hvor der er blomster som vedhæng eller som dekoration på ringen. Det er lækre smykker, der passer perfekt til de fine blomster, der kendetegner foråret, som for eksempel erantis, anemoner og kirsebærblomster. Se udvalget af blossom smykker her.

Lamper med inspiration fra blomster er fine og feminine

Hvis du gerne vil have et mere forårsagtigt og fint og feminint udtryk i dit hjem, kan det være en god ide, at du ser på, hvad de har af lamper hos www.lampeguru.dk. De har nemlig rigtig mange fine lamper, der giver en associationer til blomster.

Det er for eksempel deres Vita Eos fjer pendel, der minder om en stor, luftig, hvid blomst. Det kan være med til at give dit hjem et helt unikt og anderledes look, hvor dit hjem samtidig får masser af lys og luft.

Du kan også få nogle små halo pendler, der i enten rød eller lilla minder og små fine blomster med skarpt optrukne kronblade. De kan være med til at give noget mere farve og varme til dit hjem. Ofte kan man have en tendens til at bo meget ”hvidt i hvidt”. Det kan også være rigtig flot, men et par enkelte puf af farve kan være det, der får dit hjem til at føles helt rigtigt.

Både lamper og smykker er gode som gaver

Hvis du skal til konfirmation, fødselsdag, studenterfest eller lignende i løbet af foråret, og du ikke ved, hvad du skal give i gave, kan det være en god ide at give enten lamper eller smykker. En student vil ofte stå over for snart at skulle flytte hjemmefra og vil derfor helt sikkert kunne bruge nogle flotte lamper til at hænge op i sin nye lejlighed. Det kan også være, at konfirmanden gerne vil have et mere voksent værelse, nu hvor hun officielt er trådt ind i de voksnes rækker.

Smykker er også altid en god gave. De fine Blossom smykker kan fås både i sølv og forgyldt sølv. Lige meget, hvad hende du skal give en gave til, godt kan lide, vil du kunne finde det blandt Blossom smykkerne. Det kan for eksempel være øreringe formet som blomster med små sten i. Det kan også være en forgyldt halskæde med en blomst og en perle i. På den måde er der mange forskellige ting at vælge imellem.

Både lamper og Blossom smykker kan du nemt bestille via nettet. Det er en god måde at købe gaver på, da det er meget nemt at bytte varerne.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top