Sommeren er den perfekte undskyldning til nye accessories

Den danske sommer nærmer sig efterhånden med hastige skridt. Dagene bliver længere, luften bliver varmere og fuglene synger lidt højere. Det er tid til at lægge vintertøjet helt væk for i stedet at gøre plads til de korte ærmer, de lækre shorts og de luftige nederdele. Dog behøver det ikke blot at være tøjet, der gennemgår en forandring. Sæsonskiftet er nemlig den perfekte grund til også at købe nye accessoires, sådan du kan føle dig helt klar til de varme sommeraftner. Hvis du ønsker nogle fif til, hvordan du kan gå sommeren i møde i forhold til nyt tilbehør, så kan du læse mere i artiklen her.

Tid til en smart ny taske

Det er ikke nogen hemmelighed, at mange kvinder har en forkærlighed til tasker. Uanset om det gælder den lille taske, som kan svinges over skulderen til daglig, håndtasken til arbejdet eller den lidt større taske til weekendture, så er nye tasker bare helt fantastiske. Hos www.neye.dk får du et bredt udvalg af tasker til alle lejligheder. Der er tasker til enhver smag, sådan du har mulighed for at finde den taske, som falder i lige præcis din smag. Lige nu afholder Neye Mid Season Sale, hvor det er muligt at spare op til 50 % på udvalgte varer. Dette udsalg kører frem til juli 2017 og gælder selvfølgelig for mange af Neyes populære mærkevarer såsom DKNY og Belsac. Men besparelser på op til 50 % er det efterhånden svært at komme på en undskyldning for ikke at forny sommergarderoben med en taske.

Giv sommertøjet et ekstra pift med nye smykker

Vi ved alle, at smykker er den perfekte mulighed for at gøre lidt ekstra ved ens påklædning. Dog er der mange, der glemmer at anvende accessoires i deres hverdag, hvilket er en skam. Et par jeans med en enkelt T-shirt eller skjorte vil få et helt andet look, hvis du tilsætter en flot fingerring, en fin halskæde eller store øreringe dertil. Hvis du ikke bryder dig om at bære smykker, kan du vælge at pifte dit tøj op med et elegant armbåndsur. Smykker og ure kan bruges i alle sammenhænge og er passende både til hverdagsbrug, job eller fest. Derfor er der rig mulighed for at få anvendt tilbehøret, sådan det ikke blot kommer til at ligge ubrugt derhjemme. Hvis du ønsker at købe nogle nye smykker, som kan sætte prikken over i’et i dit sommerlook, kan du finde smykker hos anytimebrovst.dk. De har et stort udvalg af smykker og ure fra mærker såsom David Wellington, Pandora og Lund Copenhagen.

Med nye accessoires som tasker, smykker og ure er der rig mulighed for at gå sommeren godt i møde. Selvom sommer for mange danskere betyder afslapning, kan man sagtens sørge for at ens tøj og udseende er pænt og flot. Selvforkælelse kan ligeledes ses som en form for afslapning, og du kan derfor med god grund og samvittighed investere i splinternye smykker og tasker til din sommergarderobe.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top