Sådan planlægger du din feriegarderobe

Sommeren er over os, og det betyder at feriesæsonen er skudt i gang. Men nok så skønt som det er at være på ferie, knap så skønt er det for mange at skulle pakke til ferien.

Synes du heller ikke, at det er legende let af pakke til sommerferien, så får du her en række tips, der forhåbentligt kan gøre det nemmere for dig.

Tips til feriepakningen

 1. En bikini om dagen
  Lad os starte med det vigtigste, badetøj. Her kan man godt tillade sig at maksimere sin feriegarderobe, da bikinier ikke fylder så meget. Ofte vil man tilbringe det meste af sin tid iført badetøj, så hvorfor ikke bare pakke en ny til hver dag? Så slipper man også for at vaske og tørre dem under ferien.
 1. Pak i kurve
  Hvis du ikke ved, hvad en pakningskurv er, er det stort set som en pose, som du kan bruge til at organisere din kuffert. Så man har et rum til undertøj, et til elektriske artikler, et til strømper, tilbehør og toiletartikler mm. Dette gør organiseringen en del lettere og mere visuel, hvilket kan være en stor hjælp for mange.
 1. Strand skønhed
  Takket være solen og den varme luft har din hud tendens til at have en glød, som du kun får fra et varmt klima. Foundation er knap nok nødvendigt, og ofte er en smule mascara og lidt lip liner mere end rigeligt til sommerferien.
 1. Friske tekstiler
  Sørg for at din feriegarderobe ikke tager lugt fra din kuffert, hvis den for eksempel har stået et fugtigt sted. Læg et par Lenor stof balsamplader ned mellem tingene i kufferten for at holde din garderobe frisk.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top
Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionwfollow/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107