3 skotyper, der er helt uundværlige om sommeren

Sommeren er over os, og det betyder, at sommergarderoben for alvor er kommet på arbejde. Føler du stadig, at der mangler noget? Så læs med her, hvor du får en introduktion til tre skotyper, som du umuligt kan undvære i sommervarmen.

1) Sandaler

Det giver sig selv: Med bagende sol og lange, lune sommeraftener er det helt umuligt at komme uden om et par gode sandaler. Så kan tæerne blive luftet lidt, og dét kan de godt lide. Vælger du en flot sandal i læder eller ruskind, kan de sagtens bruges til sommerens fester også, så det er bestemt en overvejelse værd. Ellers kan du naturligvis også vælge en mere afslappet type, hvis det passer dig bedre – vælger du en decideret vandresandal, er du klar til alverdens gåture i sommervarmen, og hvis du skal på ferie i et bjergrigt land, vil du helt sikkert sætte pris på dine gode sandaler, når I skal på opdagelse.

2) Sneakers

Sneakers fungerer faktisk bare genialt hele året rundt, og især om sommeren er de helt fantastiske. Ønsker du ikke at rende rundt i sandaler hele sommeren, er sneakers nemlig din redning. De går aldrig af mode, og de kan bruges til langt det meste. Desuden er det stadig muligt for ens fødder at ånde i sådan et par, og dét er naturligvis at foretrække. Vælger du en lækker, minimalistisk én af slagsen, kan de også sagtens bruges til de lidt finere arrangementer, og dermed har du en lækker sko, som du kan få glæde af gang på gang henover sommeren. Mangler du inspiration til et par skønne sneaks, så klik her og besøg Care of Carl, hvor du kan finde masser af tidløse sneakers, som går perfekt til alle dine sommerlooks, hvad end det er en cafetur eller en havefest.

3) Klip-klappere

Når du bare skal tulle rundt derhjemme i haven, kan du naturligvis ikke undvære et par klip-klappere. Det er umiskendeligt ikke den flotteste sko, man kan finde, men til gengæld er de superhurtige lige at hoppe i, hvis man bare lige skal ud på terrassen, ud med skraldet eller ud for at ordne noget vasketøj. De er selvfølgelig også helt geniale til ferien, hvor du umuligt kan undvære et par klip-klappere, når du skal bevæge dig fra poolen til buffeten eller skal dalre rundt langs havnen og kigge på hyggelige huse og smukke solnedgange.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top