Forny din vintergarderobe

Efteråret har efterhånden bidt sig rimelig godt fast i Danmark, og på de rigtig kolde dage, kan vi fornemme den vinter, der snart overtager. Vinter er lig med store frakker, støvler, huer og vanter. Men hvad skal du egentlig vælge af vintertøj denne sæson? Bliv inspireret her.

Overtøj og accessoires i mørke farver

Dunjakker i mørke nuancer som sort, grå, brun og navy er dette års hit inden for vinterovertøj. Jakkerne må gerne have lidt længde og facon. Strikhuer i samme farver med kvast er én af sæsonens must haves, og halstørklædet må også gerne være i vamset strik. Handskerne kan enten være tynde bomuldsvanter eller strikluffer for en varmere udgave.

Varme vinterstøvler med for

Lige som med jakkerne, er årets trends inden for vinterstøvler, at de gerne må være varme og også se sådan ud. For nogle år siden skulle vinterskoen helst ikke ligne en vintersko, men det har ændret sig. For eller pels varmer foden og må gerne kigge op over kanten på støvlen. Skaftet er langt og går op over anklen, og så er snørebånd et hit. Vil du se de mange lækre vinterstøvler til kvinder og ovenikøbet spare penge på dem, kan du gøre brug af denne Sarenza rabatkode.

Farverig garderobe

Efterårets og vinterens mode er ikke kedelig. Rød, gul og grøn dominerer garderoben, og farverne må gerne være heftige. Dyre- og blomsterprints er fortsat in og findes i mange forskellige variationer hos de danske modebutikker. De skrappe farver og cool prints kan kombineres med en lang, vamset cardigan i en mere rolig farve for en god kontrast og en behagelig temperatur i de kolde vintermåneder. Se alle de lækre vinterstyles og få gode rabatter med en Stylepit rabatkode.

Klæd dig varmt på

Vinteren er spået til at blive ekstra kold ovenpå en rekordkølig sommer. Det skal du have med i tankerne, når du shopper dit vintertøj. Vælg rigeligt med striktrøjer og vamsede cardigans. Tilføj gerne accessoires i forskellige nuancer, så du har hue og halstørklæde, der passer til dit outfit. Når du shopper vinterjakke- og sko, så overvej om der er behov for vand- og vindafvisende materialer. Dunjakkerne er dejligt varme, men vand holder de ikke ude. Derfor kan det være en idé at investere i to jakker, så du har én til frostgrader og én til regn og sne. Opholder du dig ikke udenfor i vådt vejr, men går måske kun fra hoveddør til bil og retur, kan en pæn overgangsjakke være nok.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top