Shop sommergarderoben nu

Det lyder måske skørt, at du skal tænke på sommertøj, når efterårets nyheder kun lige har ramt butikkerne. Men det er netop derfor. Når efterårets og vinterens styles overtager, får butikkerne brug for ekstra plads på lageret, og sommermoden sælges derfor ekstra billigt. Det fungerer lige sådan den anden vej rundt, så når sommeren er over os, så overvej, hvad du egentlig har brug for til vinter.

Sidste års mode

At gøre brug af dette tip kræver, at du ikke resolut skal være med på den allernyeste mode. Shopper du sommertøj nu, er det tendenserne fra 2017, du kommer til at gå i næste år. Heldigvis går mange af modetendenserne igen år efter år. Blomstrede prints har været et hit længe og ser ud til at fortsætte ind i det nye år. Det samme er tilfældet med dyreprints.

Der er masser af rabatter at hente på lækkert sommertøj med en Hvisk rabatkode.

Fokuser på basistøjet

Når du går efter shorts, toppe, t-shirts og sandaler på tilbud, så går efter basistøjet, hvis du vil være på den sikre side. Vælg ensfarvet, og så kan du supplere med de nyeste tendenser, når sommersæsonen 2018 starter. Du sparer nemt op til 70% på basistøjet, så der er mulighed for at kaste lidt ekstra penge efter de lækre sommernyheder, når vi når så langt.

Blomstrede kjoler

Til sommergarderoben hører selvfølgelig kjoler. Du kan trygt gå efter de blomstrede af slagsen, da de ser ud til at holde ved gennem næste års tendenser. Både efterårets og vinterens styles bærer præg af blomsterprints i forskellige udgaver. Maxikjoler er også en evergreen, du trygt kan klikke i kurven og glæde dig til at tage på, når luften bliver varmere.

Få sommerens lækreste kjoler til meget lave priser med en Asos rabatkode.

Shop til ferien

Måske skal du på ferie og panikker over, at du mangler sommertøj. Butikkerne har for længst ryddet ud og erstattet med vamsede cardigans og varme jakker. Men rolig nu! Webshopperne har stadig alle deres sommerrester tilbage, og som sagt sælges de til virkelig gode priser på denne tid af året. Du finder shorts, toppe, kjoler, sandaler og meget mere ved at kigge under fanen ”Outlet” på diverse webshops. Her får du typisk op mod 70% i rabat på alle de ”gamle” sommervarer, så der kan blive plads til nyheder på webbutikkernes lagre. Vær opmærksom på, at der kan være begrænsede udvalg af farver og størrelser, da det netop er rester.

Vil du læse om vinterens tendenser, kan du gøre det her.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top