Smart opbevaring til dig, der har mange sko

Høje, lave, spidssnudede, spektakulære, smukke, til vinter, til sommer… Ja, sko har mange udtryk og kan købes til enhver lejlighed. Men de fylder også, især for dem, der har en rigtig stor samling på mindst 20 par. Mange par sko lov til bare at stå i et hjørne, oven på et skab, midt på gulvet eller lignende. Men det kan være en god idé at få et overblik over, hvor mange sko man har, og derefter over, hvilke sko man rent faktisk bruger.

Derfor skal man huske at rydde ud i skosamlingen, f.eks. én gang årligt. Dermed får du orden i dit kaos af sko, og får mere glæde af dem. Endvidere, kan du anskaffe dig et skoskab, hvori du kan opbevare dine sko.

Skoskabe beskytter dine sko

Når du opbevarer dine sko i et skoskab, får du ikke blot mere plads på gulvet, du skaber samtidig længere levetid for dem. Det skyldes, at når skoene står fremme på gulvet, samler de støv. Har de stået der i lang tid, kan støvet være svært at fjerne igen.

Således kan det altså være en god idé at opbevare dine sko i et skoskab, idet du kan passe bedre på dem, og samtidig få mere gulvplads. Du kan med rette hænge dit skoskab op, hvis det er muligt, idet du skaber luft og plads under det.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top