Trendfarver til dit hjem

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilke farver du anvender i dit hjem.

Farvetemaer der guider forbrugerne

Flügger har været præcise og kvalitetsbevidste, da de gik ud og lancerede de nye trendfarver til dit hjem.

  • A, To the limit-and beyond
  • B, Be the change you want to see
  • C, Time for action

De præcise temaer, gør at det ikke er svært, at finde inspiration til indretningen i hjemmet.

Udviklet af tre eksperter

Det er de tre eksperter: Mads Arlien-Søborg, Anne Christensen og Lone Kisbye, der har været med til at udvikle farvetemaerne. Man kan læse mere om trendfarverne på flüggers hjemmeside. Her finder du også inspiration til, hvordan du kan anvende farverne i sit hjem. Det kan helt klart anbefales at læse kataloget, da man får nogle dybt inspirerende idéer til både design og farvetema.

Det er tydeligt, at der anvendes moderne kvalitetsdesign. Hvert af farvetemaerne består af et sæt farver, som kombineres inden for deres ramme. Hertil gives forslag til hjemmets møbler og indretning. Men det er ikke kun Flügger, der har idéer til farvetrends, vi har også fundet Benjamin Moore på internettet, som husker os på tid og teknologi.

Neutrale farver

Benjamin Moore  introducerer de neutrale farver for 2014. De beskriver noget om, hvor vi kommer fra. På hans hjemmeside kan man se farverne og få præsenteret forslag til, hvordan de kan anvendes i hjemmet. Det er tydeligt,  at hvis du er en person, der synes, at vi går for meget op i computere og teknologi, vil du kunne lide Benjamin Moores farver.  Træk vejret, glem telefon og e-mails, bare kom hjem fra arbejde og slap af. Det er Benjamin Moore!  Benjamin Moores produkter kan købes online.

Hvilke farver skal man vælge til sit hjem?

Udover Flügger og Benjamin Moore har også Sadolin forslag til trendfarverne i år. Der findes en masse inspiration på nettet og flere boligmagasiner har forslag til, hvordan du kan anvende farverne.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1805

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top