Kunst i hjemmet

Kunst, kan både få folk til at finde sammen og gå fra hinanden. Det kan skabe reaktioner, der synes svære at forklare. Kunst kan få selv den mest modne og intellektuelle person, til at fremstå som et helt andet menneske. Derfor kan jeg lide kunst.

Kunst når du selv skaber det, kunst i hjemmet

Der er forskellige måder at skabe kunst i sit hjem. Man kan købe sig til det, få det eller lave det selv. Jeg har prøvet alle tre dele. Der var stor tilfredshed ved selv at skabe sine egne billeder og kunst til hjemmet. Men samtidig blev det hurtigt et spørgsmål om at få folks anerkendelse. Jeg har også fået kunst i gave, det har altid været dejligt. Men kunst er næsten som en religion. Jeg vil selv vælge, jeg vil kunne stå inden for det jeg hænger på mine vægge og det jeg udstiller. Derfor vil jeg selv købe det.

Kunst, når det købes til hjemmet

Når jeg skriver i sådan en blok som denne, er jeg nød til at finde inspiration udefra. Et af de steder jeg har fundet inspiration hos er http://www.danishgallery.dk/så vidt jeg kan læse mig til er der fri fragt og det er skønt at se de farverige billeder. Jeg kan godt lide når kunst skaber følelser og når kunstneren tør noget. Det giver mig lyst til at købe. På denne sider er der over 50 udvalgte kunstneres værker, der er derfor et godt udvalg.

Kunst i hjemmet

Kunst i hjemmet, som jeg forstår det, er vel også måden rummet er indrettet på. Skulpturer, vaser, tæpper og gardiner. Kunst i hjemmet, er også et spørgsmål om sjælen i hjemmet og den følelse man får når man træder ind i et rum. Derfor synes jeg følelsen bør være rettesnoren for det næste kunstkøb.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top