Feng Shui – Få et mere balanceret hjem

Det er blevet meget almindeligt, at man ikke kun tænker funktion, men også sjæl, når hjemmet indrettes. Feng Shui tillader at hjemmet indrettes med hensyn til det sjælelige aspekt i tilværelsen.

Dit hjem med Feng Shui

Feng Shui betyder vind og vand. Formålet er, at skabe et harmonisk samspil mellem mennesker og deres omgivelser. Princippet i Feng Shui er, at man skal leve i harmoni med sine omgivelser. Der findes en asiatisk og en vestlig retning inden for Feng Shui. Den asiatiske er baseret på traditionel kinesisk filosofi og levevis. Den vestlige retning er en fusion af moderne vestlige ideer om arkitektur og traditionel Fengshui. Når man vælger, at indrette sit hjem efter disse principper, får man et hjem der oser af harmoni.

Feng Shui konsulenter

Fengshui konsulenter tager symboler og principper i brug, der vedrører den kinesiske opfattelse af qi, der er betegnelsen for universel energi. Men også kinesisk astrologi, taoisme og korrelativ kosmologi anvendes. Det kan være en god idé at anvende en Feng Shui konsulent, hvis du vil indrette dit hjem efter disse principper. Konsulenterne kan findes ved at søge på nettet.

Feng Shui ting til dit hjem

Der findes forretninger, der forhandler Feng Shui ting. Så hvis du har mod i at kaste dig ud i det selv kan du opsøge nogle butikker. Til at starte med vil det nok være en god idé at læse om Feng Shui. Jeg har også fundet nogle Feng Shui bøger hos bog og mystik, de fås fra 99 kr og opefter.

De 5 elementer

Når man indretter sit hjem efter Feng Shui følger man de 5 elementer. Det er ild, jord, metal, vand og træ. Det er sammensætningen af disse elementer, der enten kan dræne, støtte eller ødelægge. Sammensætningen mellem elementerne forårsager enten god eller dårlig Chi energi. Inden du skal indrette dit hjem med Feng Shui, vil jeg anbefale dig, at starte med at læse en af bøgerne. De kan også lånes på biblioteket.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top