Håropsætning til hverdag og fest

Hvis det kniber for dig at finde på en flot håropsætning til hverdag og fest, så er der heldigvis altid gode råd at hente. Det gælder også herinde. Et godt sted at finde sin inspiration på, er på hjemmesiden in.dk. Her har de en masse gode råd til både hverdag, fest og til andre lejligheder, hvor håret gerne må være pænt opsat. Det er også her jeg har fundet inspiration, som jeg gerne vil dele med dig! For her kan du få guiden til at gøre det, og mangler du billederne kan du bare klikke dig ind på hjemmesiden. Den er ganske fantastisk!

Håropsætning

1. Rolls

Rolls i dit hår er et rigtig godt og anderledes trick til at få den daglige hestehale til at se lidt mere elegant og speciel ud. For med disse bliver din “hestehale” (frisuren er uden elastik) ganske unik at kigge på, så den er værd at overveje at lære udenad.

Det skal du bruge:  Hårnåle, hårlak

1. Lav side- eller midterskilning.
2. Saml en tot pandehår og sno det.
3. Saml en ny tot hår og sno det sammen med pandehåret.
4. Fortsæt med at samle og sno nye totter, så al det forreste hår er i brug.
5. Saml de snoede totter med hårnåle bag på hovedet
6. Afslut med hårlak. Sprøjt 30 cm fra håret.

2. Stor, elegant knold i nakken

En stor knold i nakken er og bliver en rigtig flot og ikke mindst elegant håropsætning. Har du langt hår er denne håropsætning ideel, da du med langt hår kan få en rigtig stor knold, som ikke mindst ender med at blive meget beundringsværdig!

Det skal du bruge:  Kam, hårnåle, elastik, hårlak

1. Touper bunden af dit hår, så der kommer fylde til hovedet.
2. Lav en midter- eller sideskilning.
3. Saml håret i en hestehale midt bagerst på hovedet.
4. Touper hestehalen.
5. Fastgør håret tilfældigt med hårnåle
6. Afslut med hårlak. Sprøjt 30 cm fra håret

Husk, at hvis du gerne vil se hvorledes det faktisk skal se ud, så klikker du dig bare ind på in.dk – så kan du se billederne inden du selv går i gang.

 


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1805

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top