H&M

Starten på H&M

Erling Persson åbnede den første butik i 1947 i Västerås, i Sverige. Oprindeligt hed det bare Hennes som betyder “til hende” eller “hendes” og var en butik med kvindetøj udelukkende.
I 1968 slog Hennes, Erling Persson, sig sammen med Mauritz Widforss, hvilket førte til en kollektion til mænd, og Hennes blev til Hennes og Mauritz, eller H&M, som man bedst kender til det.
I 1998 fik H&M internetdomænet hm.com.

H&Ms stil

H&Ms koncept er mode og kvalitet til den lavest mulige pris.
H&M mener at de tilbyder brede og varierede kollektioner til både mænd, kvinder, børn og teenagere, for at der er noget for hver en smag.

H&Ms størrelse:

H&M består af over 3200 butikker i 54 lande, og har omkring 116.000 ansatte verden over. H&Ms kollektioner bliver lavet af 260 mennesker.
“H & M Hennes & Mauritz AB” består af 6 forskellige mærker, H&M, COS (Collection Of Style), Monki, Weekday, Cheap Monday og  & Other Stories.

H&Ms samarbejde

H&M har arbejdet med store designere så som Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Roberto Cavalli, Jimmy Choo, Lanvin, Versace og Isabel Marant. Det er også blevet annonceret at der den 6. november 2014 vil komme en kollektion ud med designeren Alexander Wang.
Ud over disse designere har H&M også arbejdet med Madonna, Kylie Minogue og Lana Del Rey. Derudover var Beyoncé ansigtet til H&Ms badekollektion i år 2013.

Lækre ting fra H&M

H&M har et stort udvalg af tøj til hverdag og fest, og deres kollektion rammer en bred aldersgruppe. Her er nogle lækre ting fra H&M:

 


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1805

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top