Skatermærket Obey er blevet stuerent

Mange mennesker forbinder brandet Obey med skatermiljøet, og Obey er også meget rebelsk anlagt i sin unikke stil. Obey blev stiftet af kunstneren Frank Shepard Fairey i 1989, da han arbejdede med et projekt om grafisk design. Man kunne vel kalde Fairey for en Street Artist, idet hans produktioner især blev skabt i undergrundsmiljøet. Han skabte nogle sjove prints på især t-shirts, og det var noget folk bemærkede og tog til sig. Især fik han succes i 2008 med den berømte Barack Obama plakat Hope. Derved blev fundamentet for tøjmærket Obey skabt, og især hipsters i USA og England tog mærket til sig. Målgruppen for Obey er især unge rebelske kvinder, som bærer et både maskulint samt feminint look indenfor skater, punk og rock brancherne. Målsætningen er at levere smart tøj til de yngre kvinder, som ønsker at skille sig ud fra mængden og skabe deres egen stil. Kollektionerne bærer præg af dels arbejdstøj samt militærtøj. Mange unge har siden taget produkterne til sig, så nu er Obey faktisk blevet helt stuerent og trendy.

Hvilket sortiment findes hos Obey?

Obey har et komplet produktsortiment bestående af både huer, bukser, trøjer, kjoler, t-shirts og meget mere. Man satser hos Obey især på at være unik i stilen, og primært henvender Obey sig til yngre kvinder, som er forbundet med punk-rock kulturen og inspireret af skater stilen. Dermed tager Obey udgangspunkt i den moderne ungdomskultur og er et sarkastisk modsvar til politiske budskaber, og man vil samtidigt gøre op med den kommercielle stil. Selve navnet Obey er med til at identificere den enkelte kvinde, som skal opnå større selvtillid samt give følelsen af selvforkælelse og selvbekræftelse hos bæreren af tøjet. Man signalerer med sit tøjvalg, at man tør gå ud over det sædvanlige, men man fremviser også omverdenen en enestående kunst ved hjælp af kreative og unikke kollektioner. Nøgleordene hos Obey er sjov og observation.

Hvor kan man købe Obey produkter?

Man skal kende de forskellige specialforretninger i skater miljøet, hvis man vil med på moden og gå i produkter fra Obey, men heldigvis kan man på flere webbutikker finde Obey, og her er udvalget også noget større, samt der kan være rabatkampagner på flere modeller af Obey. En af de største webbutikker i landet er Stylepit, og her findes et stort udvalg af Obey, og netop nu har Stylepit faktisk en stor rabatkampagne i gang på netop Obey, hvor man kan spare 25 – 40 % på udvalgte modeller især toppe og jakker.

Billede: Ashley Linh Trann ♥


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top