Birkenstock er det nye sort inden for fodtøj

Hvad der tidligere har været opfattet som en del af pædagogens ’uniform’ betragtes i dag som værende højeste mode. Førhen var det pædagoger og skolelærere, der bar den fodformede og praktiske sko, men i dag ses på allverdens af fashionistaer hele verden over.

Det er sjovt som noget, der tidligere har været opfattet som grimt og umoderne, lige pludselig kan sprede sig som en steppeild og blive til en af de største trends indenfor modeverden, bare fordi en blogger eller celebrity er blevet spottet med den. Sådan gik det for Birkenstock, der nu er et must-have i enhver fashionistas sommergarderobe og bl.a. kan købes hos Stylepit.

 

Stik i et par Birkenstock og vær med på moden

Birkenstock er en åben, fodformet sandal, der er udviklet med omtanke for fødderne og derfor har en særlig høj komfort og en perfekt pasform til de flestes fødder. Skoene er produceret i en sål af kork og en overdel af læder for at få den mest perfekte og anatomisk korrekte sandal.

De populære sandaler fås i flere forskellige modeller, for eksempel, den klassiske helt åbne med to remme, med en rem eller med tårem. Modellen med en rem er en smule smallere og er derfor perfekt til folk med smalle fødder. Sandalen fås også med en bagrem, der giver lidt ekstra støtte.

Birkenstock sandalerne fås desuden i et hav af forskellige farver, herunder de klassiske og mest populære sort eller hvid samt sølv, guld, brun, blå, orange og glimmer.

 

Hvorfor er Birkenstock skoene så populære?

For nogle kan det være svært at sætte sig ind i den Birkenstock-hungrende tendens verden over, men jeg tror først og fremmest årsagen må findes i den udprægede komfort. Skoen giver optimal støtte, der desuden bidrager til en bedre holdning, som kan medvirke til bedre velvære. Derudover er skoene blevet en slags statement-item som bør findes i enhvers garderobe, hvis man er en inkarneret modekender og hele tiden vil følge med de seneste trends. Sidst men absolut ikke mindst, er skoene produceret i en utrolig høj kvalitet, der gør at de holder ikke kun en men mange somre.

Billede: Imahinasyon Photography


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1744

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top
Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionwfollow/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107