Rigtig pasform med Vero Moda Intimates

Hver tredje kvinde bruger forkert BH-størrelse, og det er alt for mange. Selvom det er et beklægningsstykke, som alle bruger til daglig, er der rigtig mange kvinder, som går med en forkert størrelse. Derfor får du her på indlægget gode råd til, hvordan du finder den helt rigtige størrelse.

Gode råd til valg af BH

Den typiske fejl, som mange kvinder begår, er at når de køber en ny BH, er omkredsen for stor og skålen for lille. Den forkerte størrelse påvirker faktisk i høj grad, hvordan man tager sig ud. For selvom man kan købe ih så åh så mange flotte bluser, så er de ikke længere flotte, hvis ikke underlaget er godt nok. Derfor bør du gøre følgende, næste gang du skal ud og forny garderobens BH’er:

  • Mål omkredsen UNDER barmen. Dette mål skal tages MEGET stramt.
  • Mål omkredsen OVER barmen. Her skal målet hverken være stramt eller løst.
  • Find en vejledning på nettet eller spørg en butiksansat om en BH, som matcher dine mål fra ovenstående punkter.

Med disse råd bør du nemmere kunne finde en BH, som passer perfekt. Det er ikke kun vigtigt for dit udseende, men også for støtten for din barm.

Vero Moda Intimates BH’er

Når du har fundet dine mål, og sidder klar med en vejledning omkring mål og størrelser, bør du straks komme i gang med at finde nye BH’er, som passer dig perfekt. Det kan du gøre nemt og hurtigt hos Stylepit, som har et kæmpe udvalg af BH’er fra Vero Moda Intimates. Dette brand er kendt for at have BH’er i særdeles god kvalitet. Dette er især vigtigt, når det gælder BH’er, da de skal bruges mange gange og ofte i længere tid af gangen – så det nytter ikke noget at gå ned på kvaliteten. Så gå ind på Stylepit og shop billige, men gode BH’er fra Vero Moda Intimates.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top