Den rigtige bh størrelse

Er du i tvivl om, hvorvidt din bh størrelse er rigtig? Så læs med her og bliv guidet til at finde den rigtige størrelse.

At finde den rigtige bh størrelse er en rigtig vigtig del af et flot outfit, for hvis størrelsen på dit bh er forkert, sidder dine bryster nemlig ikke så flot som de kunne! Når dine bryster ikke sidder som de burde, kan det forkerte proportioner og derved fungerer de klassiske stil tips ikke. Din bh størrelse er vigtig, og jeg har derfor fundet en guide, så du rent faktisk selv kan måle dig frem til den rigtige størrelse, hvis du ikke ønsker ekspedienten nede i undertøjsbutikken skal gøre det.

Sådan måler du din bh størrelse

  1. Stå ret op og slap af i kroppen.
  2. Brug et blødt og bøjeligt målebånd til at måle hele vejen rundt om din brystkasse. Du skal måle under brysterne og må gerne stramme lidt til, når du måler. Det tal, du får, er din bh størrelse. Det vil sige, at måler du tættest på 75 centimeter under brystet, skal du gå efter en bh med tallet 75 – måler du tættest på 80 centimeter, skal du en størrelse op.
  3. Derefter skal du måle skål-størrelsen til din bh. Mål med målebåndet rundt om dine bryster på det sted, hvor de er størst. Her må du IKKE måle for stramt. Træk din omkreds UNDER brystet fra omkredsen HENOVER brystet. Forskellen mellem de to mål afgør din skålstørrelse til din bh.

12 cm. = A-skål
14 cm. = B-skål
16 cm. = C-skål
18 cm. = D-skål
20 cm. = E-skål
22 cm. = F-skål

Gode råd til at finde den rigtige bh

  • Når du tager din bh på, skal du bøje dig forover og lade brysterne falde naturligt på plads i skålene.
  • Tilpas derefter din bh ved at lægge brysterne ordentligt på plads i bh’en med hænderne, så brystvorten er placeret i midten af skålen.
  • Husk, at midterstykket på din bh skal ligge helt ind til dit brystben.
  • Tjek, at skålene ikke er løse eller rynkede, eller omvendt, at din bh gnaver i skuldrene.
  • Tjek også at skålen omfavner hele brystet – der skal ikke være buler, hverken foroven eller i siderne.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top