MAC Cosmetics

Opdagelsen af MAC

MAC, eller Makeup Art Cosmetics, er et canadisk kosmetik mærke af fotograf og makeupartist Frank Toskan og skønhedssalon ejer Frank Angelo. Toskan og Angelo stod hjemme og “kokkerede” makeup, da de var frustrede over mangel på farver der fotograferede godt. De begyndte at sælge disse produkter i Frank Angelos salon, hvor fotografer, makeupartister og modeller de kendte var nogle af deres første kunder, hvor der derefter kom stylister og redaktører. Hermed begyndte MAC at vokse, eftersom de blev nævn i magasiner, fik flere farver, og gennem snak blev et kendt mærke.

Starten på MACs storhed

I marts 1984 lancerede Toskan og Angelo officielt makeup mærket i en enkelt skranke i et stormagasin i Toronto.
Den første MAC butik blev opført i 1991 i New York. MACs elegante, enkle sorte pakning, og store udvalg gjorde et meget stort indtryk, og deres mest populære produkt, en matte røde læbestift, blev endda brugt på et photoshoot for Madonna.

MACs priser og udvalg

MAC har nok et af kosmetikverdens største udvalg af makeup. Mac har ca. 130 standard øjenskygger og ca. 170 standard læbestifter, hvilket blot er 2 ud af mange produkter i MACS kollektion.
MAC ligger på et mellemdyrt prisniveau.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top