Sommer must haves – sko

Espadrillos

Espradrillos er en sommersko der går til alt. Espadrillos kræver ikke meget opmærksomhed, de er bare casual.
Espradrillos er gode at gå i, nemme at style, og super sommerlige. Der er måske ikke så meget fancy og runway over dem, men det er moderigtige sko.

Du kan bruge espadrillos til hverdag, på stranden eller til en shoppetur og du vil se super sød og moderigtig ud, uden det ligner at du har prøvet for meget.

“Strappy heels”

Strappy heels er høje sko med stropper. Strappy heels er en fantastisk sommersko til fest, arbejde eller en tur i byen. De er feminine og super elegante og giver dit outfit et helt nyt look. Strappy heels kan blive stylet med jean shorts og en hvid crop top for et feminint men stadig casual look, eller de kan styles med en fin kjole og smykker for at give det et elegant look.

Strappy heels kan bruges til alt og er et af de par sko som er mest moderigtige, og samtidig aldrig kommer ud af mode.

Klip klap sandaler

Klip klap sandaler er en god strand og hverdagssko. Det er en feminin sko som er meget sommerlig. De er gode at gå i og kan bruges hele sommeren igennem. Klik klap sandaler har letheden og det feminine fra en klip klap, samt det flotte og mere behagelige fra en sandal, og er derfor en perfekt og meget moderigtig sko til sommeren.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top