Zara

Zaras historie

I 1975 åbnede grundlæggerne Rosalía Mera, og Amancio Ortega Gaona den første Zara butik, på A Coruñas hovedgade i Spanien. Zara er en tøjkæde der består af over 1700 butikker fordelt på over 48 lande (364 i Spanien).
Det er et meget moderigtigt og prisvenligt mærke, som hele tiden følger det nyeste nye inden for modeverdenen.

 Inditex

Zara ejes af Inditex som er en spansk multinational tøj firma, der blandt andet også ejer Massimo Dutti, Pull & Bear og Bershka, som er kendte mærker verdenen over. Inditex ejer over 63oo butikker.

 

Udvikling af design

Zara bruger kun 2 uger på at udvikle et nyt produkt og få det i butikkerne, og laver herfor 10.000 nye designs hvert år. Den gennemsnitlige tid er på 6 måneder, hvilket vil sige at de er væsentligt hurtigere end andre butikker. Zara bruger derudover ingen penge på at reklamere, men bruger i stedet deres indtægter på at åbne nye butikker.

Lækre ting fra Zara

Zara er af flere store mærker og store modeskabere blevet omtalt som et af de mest innovative mærker i verden, samt Spaniens største modesucces.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top