Sommerhud

Sommerhud skal plejes for at forebygge tørhed og rynker. Her er et udvalg af steder, der sælger ting til din sommerhud.

yves-rocher

yves-rocher har en netbutik, hvor der kan købes ting til huden. Det er især genfugtende pleje, der er interessant for din sommerhud. Selvfølgelig skal du spise og drikke sundt og dyrke motion. Men du skal også pleje din hud. Jeg har fundet en kropsbalsam som ser virkelig lækker ud. Den koster kun 109 kroner.

Exuviance hudklinik, når du skal pleje din sommerhud

I hudklinikken Exuviance får man professionel hjælp, når sommerhuden skal plejes.  Personalet består blandt andet af en kosmetolog. Fordelen ved at vælge en kosmetolog er selvfølgelig, at man er sikker på at få kyndig vejledning. Man køber ikke produkter i blinde og guides gennem både køb og anvendelse af produktet. Desuden kan en kosmetolog også hjælpe dig til at spotte, hvis du har nogle problemer med din hud og give dig forslag til hvordan du plejer den bedst muligt her i sommeren. Det kan blandt andet også være godt at få vejledning i hvilken solcreme, der er den rette.

Derma

Jeg bruger selv Derma. Det er uden parfume og parabener. Derfor kan jeg klart anbefale den. Derma er godt især når der er så mange, der får hudeksem og allergi. Jeg kunne forestille mig, at det også ville være godt for gravide.

Clinique

Det ville være syndt ikke at nævne Clinique, som har en hudserie, der er godt for sommerhuden. Fugtsættet fra Clinique skulle være i butikkerne fra Juli måned.

Gratisnu

Hvis man er heldig, kan man finde nogle butikker på Gratisnu, der udlover gratis vareprøver. Nogle af dem kan være fugtcremer eller lotions, som er godt for din sommerhud. Men der kan også være tale om andre gratis vareprøver.

Dermalogica

Dermalogica er også et af mine foretrukne mærker. Man kan købe solcremer, boostere og meget mere til huden. På deres side beskriver de også andre vigtige ting for huden, som fx væske.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1744

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top
Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionwfollow/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107