DIY – hjemmelavet ansigtsmaske

Har du lyst til, at prøve kræfter med en hjemmelavet ansigtsmaske? Jeg har fundet en masse skønne ansigtsmasker, som du selv kan lave. Mange af ingredienserne er endda noget, som man typisk har derhjemme, så det er jo faktisk praktisk talt omkostningsfrit. Du kan naturligvis også prøve kræfter med andre former for hjemmelavet ansigtsmaske, da der er rigtig mange muligheder i ting du har skabene ofte. Hvis du nu ikke er så kreativ, kan du lave en hjemmelavet ansigtsmaske, som står nedenfor.

Ansigtsmaske med granatæble

Granatæbler er spækket med C vitamin og antioxidanter. Denne ansigtsmaskine fjerner de døde hudceller og giver dig en glat og blød hud.
Sådan laver du ansigtsmasken:
Put 2 spsk. frø fra et granatæble og 1 dl. havregryn i en blender. Put det i en skål og tilsæt 2 spsk. honning og 2 spsk. kærnemælk. Lad den sidde i ansigtet et par minutter og skyl med vand.

Ansigtsmaske af yoghurt

Yoghurt indeholder mælkesyre, der kan hjælpe med at fjerne pletter, misfarvning og reducere rynker.
Sådan laver du ansigtsmasken:
Bland ca. 1 dl. græsk yoghurt med 2-3 dråber mandel – eller olivenolie og 1 spsk. honning. Fordel masken i ansigtet og lad den sidde i ca. 20 min. Skyl derefter med varmt vand.

Ansigtsmaske med olivenolie

En af de mest dyrebare ingredienser olivenolie er fyldt med antioxidanter og anti-inflammatoriske stoffer, der er godt for dit hjerte. Olivenolie er også god til at fjerne frie radikaler og forebygge rynker.
Sådan laver du ansigtsmasken:
Smør olivenolie direkte på din hud og skrub med en klud indtil huden føles glat og blød. Skyl derefter af med vand.

Ansigtsmaske med avokado

Avokadoer er en stor kilde til sundt fedt, der kan hjælpe med at fugte huden og er god til tør hud.
Sådan laver du ansigtsmasken:
Bland en avokado, en æggehvide, 2 spsk. havregryn og 1 tsk. citronsaft. Påfør i ansigtet, lad den sidde i 15 til 20 minutter og skyl derefter med varmt vand.

Ansigtsmaske med grøn te

Grøn te er fyldt med anti-inflammatoriske stoffer og garvesyre, der kan hjælpe med at reducere hævelser på huden.
Hvordan laver du ansigtsmasken: Læg fugtige grøn te poser i køleskabet og sæt poserne på øjnene i 10-15 minutter, hvis de er hævede og trætte.

Ansigtsmaske med grønne oliven

De små frø inde i oliven kan gøre underværker for din hud og er god til at fjerne døde hudceller.
Hvordan laver du ansigtsmasken: Put frøene fra de grønne oliven i en blender og brug massen som en body scrub, når du er i bad.

Ansigtsmaske med honning

Honning kan hjælpe huden med at bevare fugt og give dig en glattere og fastere hud.
Hvordan laver du ansigtsmasken: Varm en lille gryde af honning over svag varme. Test temperaturen på indersiden af din albue og smør derefter dit ansigt. Lad masken sidde på i 15 minutter. Skyl grundigt med varmt og derefter koldt vand.

Billede: thevelvetbird


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1744

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top
Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/fashionwfollow/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107