Hvilken frisure passer til dig?

Der er ingen tvivl om at hårpragten eller manglen på samme, har en indvirkning på vores humør og fremtoning. Det er ikke for sjov, at en frase som “jeg har en dårlig hårdag” eller “du fangede mig med morgenhår” er en fast bestanddel af mange menneskers liv. Er man tilfreds med ens frisure, så vokser selvtilliden automatisk.

Heldigvis er en frisure en meget individuel ting. Nogle har det bedst med blottet isse, andre er mest tilpas med hår ned til bagdelen. Kort sagt, ens frisure er, sammen med ens påklædning, essentiel i forhold til det signal man vil sende omverdenen. Vil man sende et tjekket signal. Vil man sende et afslappet signal. Vil man sende et “sat op til lir” signal. Som man kan se, så er frisuren også tit lejlighedsbestemt. Forskellige frisurer, eller forskellige varianter af frisuren, tilpasses ofte lejligheden.

Personligt bruger jeg også frisuren til at signalere, mest over for mig selv, at jeg er parat til, at søge nye retninger i mit liv. Og jeg er overbevist om, at jeg ikke er den eneste. Jeg har en veninde, der får en ny tatovering, hver gang hun har oplevet en omvæltning i livet. Det kan være afslutningen af et forhold, begyndelsen på hvad hun håber bliver et længerevarende forhold, nyt job eller en fødsel. Det synes jeg er lige voldsomt nok, så jeg nøjes med et frisureskift. Det er også meget nemmere at lave om, hvis man fortryder.

 

Find den rigtige frisure

Lige nu føler jeg trang til en “glad” frisure, så jeg vovede mig ud på nettet. Jeg endte på hjemmesiden, in.dk der virkelig gav mig nogle gode ideer. Jeg er heldigvis begunstiget med noget hår, der giver mig mange muligheder, så inden for rimelighedens, og de fysiske loves grænser, er det kun fantasien der sætter grænsen. Hvilket mere end en frisørskole har benyttet sig af, når eleverne skulle op til prøve.

Det har til tider givet nogle sjove resultater, men det gode ved hår, er at det jo heldigvis gror tilbage!


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top