Tips til tykt og sundt hår

Der er en vis prestige i at have sundt og tykt hår. De fleste kigger med misundelige blikke, hvis man har knækket koden til at have hår, som skinner af velvære og som ikke hænger i tynde tjavser. Det er forskelligt hvad hver enkeltes hårtype har bedst af, men her er nogle tips som de fleste kan gøre brug af, for at opnå sundere hår.

Hårtype og længde

Som det første bør man tage højde for ens hårtype og længde. Hvis man har fint hår fra naturens side, er man også nødt til at tage hensyn til den type pleje et sådan typehår har brug for. Det samme gælder med krøller, almindeligt eller ekstremt tykt hår. Hvis man har helt kort hår, er der ikke så meget pleje for selve håret der skal til, men mere fokus på at optimere håret bedst muligt, til at fungere til den ønskede frisure.

Produkter og pleje

Ved at tage højde for ens hårtype kan man vælge de helt rigtige produkter til håret. Nogle brands, som for eksempel maria nila hårprodukter har en lang række forskellige produkter, som er specialdesignet til forskellige hårtyper. Hvor man kan få shampoo og balsam som egner sig særligt godt til at skabe volumen i håret. Det kan også være at du er mere til en dyb healende hårkur? Uanset hvad, er det vigtigt at finde de gode produkter, der giver det bedst mulige udbytte for dig og dit hår.

De små ting i hverdagen

Hvis du ønsker at få langt og sundt hår, er det en fordel at lave en løs fletning når du skal sove, på denne måde forbygger du spaltede spidser. Hvis du samtidig bruger fem minutter ekstra i badet, på at massere din hovedbund, så skaber du blodomløb i hovedbunden, som er med til at fremme hårvæksten.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top