Verdens største modemagasin

Verdens største modemagasin er Elle, der som de fleste nok ved også forefindes i en dansk version, der siden 2008 er udgivet af Aller. Magasinet kan købes i stort set alle kiosker, supermarkeder og lignende og koster i papirform ca. 60 kroner. Man kan på hjemmesiden http://www.allerservice.dk/tilbud?kode=1404003195&utm_source=elle.dk&utm_medium=banner-4&utm_campaign=elle-3-nr-calyx-198-kr-ybeh få en glimrende rabat hvis man tegner sig for tre måneders abonnement.

 

Indhold

Elle er kendt for at have noget af det bedste fashion indhold som kan opdrives på markedet. Bladene indeholder både nyt fra det store udland, men de danske versioner fokusere primært på hvad, der rører sig på den danske scene. Hvis du er mere til international mode så kan du måske have mere glæde af at abonnere på den engelske version af Elle. Denne kan også fås på tablet version, evt gennem iTunes.

 

Billede: geishaboy500

Hej jeg hedder Carina og har en enorm passion for mode. Jeg har arbejdet i forskellige modehuse og har fået mulighed for at blogge her på fashionfollow.dk i min fritid. Jeg deler alt det jeg finder spændende derude samt nogle af mine egne designs. Hvis du også har lyst til at skrive på fashionfollow kan du kontakte os via kontaktformularen. Ellers er du altid velkomen til at skrive en lækker kommentar ;)

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Back to site top