Mode til kvinder med kurver

Kvinder med kurver

Jeg hører til en af de kvinder, der er blevet kaldt spinkel og har fået kommentarer fra overvægtige kvinder vedrørende mit madforbrug. Men nej, jeg er ikke en kvinde med kurver og bliver det aldrig. Men jeg elsker kurver og forstår ikke, at kvinder med kurver er flove over det. Der er ikke noget værre end kvinder, der sulter sig, for at komme til at ligne en lineal, det er ikke hot!

Kurver er også udfordrende

En kvinde med kurver, skal tænke sig om når hun klæder sig på. Især hvis hun har født børn og det hele ikke ser ud, som da man var 22 år. Det kan hurtigt blive for vulgært. Vi kender cykelbuksetyperne eller de korte mavebluser, som på et tidspunkt blev misforstået lidt i modebilledet. En kvinde med kurver, skal derfor tænke sig om, når hun klæder sig på. Man kan få inspiration på internettet og i webshops. Jeg har også fundet en figurguide, som er super god.

Klæd dig efter din figur

Det kan godt være du har kurver eller former. Men hvordan fordeler det sig på kroppen? Nogle kvinder kan sagtens have en smuk talje, selvom de har en kraftig barm. Andre kvinder mister taljen, men har måske en smuk bagdel. Der er tale om 5 figurer, man kan lade sig inspirere af:

  • Timeglas
  • Oval
  • Dråbe
  • Cirkel
  • Kurve

Mode til kvinder med en kurvefigur

Når man har denne figur, kan man selv bestemme, hvad man vil fremhæve eller nedtone. Der er nemlig tale om en helt særlig harmoni mellem bryst, talje og hofte. Kvinden får frihed til at skabe det udtryk hun lyster. Man kan bruge farver, mønstre eller forskellige stilarter til enten at fremhæve det rå, feminine, fine eller maskuline.  Hvis du anvender samme farve på nederdel, strømper og sko, giver det længde og forlænger benene rigtig fint. Rå jeans og en feminin overdel med blinkende pailletter er med til at skabe et smukt dynamisk og attraktivt look.

0

Share This Post