Forkæl din hud på den fede måde

Nu hvor vinteren har været over os, og sommeren nu endelig er på vej, har din hud rigtig godt af at blive forkælet, så den er klar til solens mange varme UV-stråler. Her kan du få ideer til, hvordan din hud kan forkæles på en absolut lækker og afslappende måde, så du er klar til sol, strand, sommer og vand. Det er nemlig vigtigt ikke at glemme sin hud, da den er vigtig for din ydre såvel som indre skønhed og udstråling – så se at komme i gang!

Olie plejer din hud

Olie er rigtig “fedt”, især til en hud som er meget tør efter en lang og hår vinter. Det giver en lækker, velplejet hud som hvisker alle vinterens tørre spor væk. Olie er rigtig godt til at holde din hud sund, og du hjælper den derfor også med at holde sig selv sund, ved at bruge det. Derfor kan man i princippet også bruge alle mulige forskellige slags olier, men nogle er lettere end andre at bruge på huden.

Ansigtet

Brug kokosolie, der er let og hurtigt trænger ind i huden. Brug ganske lidt, og masser den blidt ind i huden.  Andet fakta om kokosolien er, at den er rig på laurinsyre: kendt for sin antivirale, antibakterielle og svampedræbende virkning. Derudover kan du også bruge olien på huden til bl.a. at forebygge rynker. Men vigtigst af alt er brugen af kokosolie en god ide for at opnå en sundere og glattere hud.

Kroppen

Abrikosolie er perfekt til at smøre resten af kroppen ind i – den er lidt federe end kokosolien, men trænger forholdsvis nemt ind i især tør hud. Da den indeholder  A, C og E-vitaminer, gør den sig derfor meget velegnet til hudpleje. Hvis man har en tendens til tør hud efter at havde været i bad, kan man med stor fordel prøve abrikosolie eller produkter der indeholder det samme som olie.

Hvis man har tendens til ru hud, kan man ligeledes prøve at opbløde den vha. abrikosolie – det er den meget velegnet til!Abrikoskerneolie kan derudover tilsættes i badevand eller påføres direkte på huden (medmindre andet er angivet på emballagen) og skal almindeligvis masseres langsomt ind, til den er helt absorberet. Så får du en dejlig, lækker og blød hud, som udstråler en masse energi og ikke mindst sundhed.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top