Jakkesæt til kvinder

Jakkesæt til kvinder

Jakkesæt til kvinder er det nye, og man kan både bruge det til hverdag og til fest! Hvis du ikke har et jakkesæt endnu, så er det på tide at anskaffe dig et. Bliv guidet til lækre jakkesæt her.

Jakkesæt bliver oftest sat i association med mænd, rige og indflydelsesrige mænd. Nu er tiden kommet til, at kvinderne også trækker i jakkesættene, for de er nemlig super moderne i øjeblikket. Du forbinder måske ikke jakkesæt med, at være super feminine, men et par stilletter, en flot makeup og en lækker taske kan gøre underværker! Der er desuden kommet en masse jakkesæt i forskellige og kvindelige prints, og med forskellige snit. Og hvis du ikke er helt selvsikker nok endnu til troppe op  i et jakkesæt, kan du jo altid skille det i to, og bruge bukserne med en flot bluse og jakken med frisk nederdel. Man kan også gøre et jakkesæt mere causual med et par sneakers til hverdag, hvis man ikke føler for at rende rundt i stilletter til hverdag.

Bliv guidet med soendag.dk

Man kan som sagt finde en masse forskellige jakkesæt med prints og kvindedetaljer, og det kan være en anelse svært, at finde rundt i alle de forskellige slags. Soendag.dk har derfor samlet nogle forskellige jakkesæt, så der er lidt til en hver smag. Så hvis du ikke gider lave den store søgning efter forskellige jakkesæt, så se soendag.dk's guide til det lækre jakkesæt her.

Rock jakkesættet

En del kendte kvinder er også begyndt at rocke jakkesættet. Modellen Cara Delevingne er set i flotte jakkesæt en del gange efterhånden, det samme er skuespilleren Angelina Jolie. Det er dog ikke kun udlandske kvinder, der rocker jakkesættet, det gør de danske også, specielt danske bloggere viser sig frem i flotte jakkesæt. Marie Jedig fra vildekaniner.dk er også tilhænger af jakkesæt, og du kan se hvilke jakkesæt hun drømmer om i øjeblikket lige her. Hvis du gerne vil se Marie Jedig i et jakkesæt eller få endnu inspiration, er hendes blog også et godt sted at kigge.

 

1

Share This Post