Tøj guiden til det stilfulde festival-look

Festival-looks  over sommeren

Om under en måned er sommeren over os, og forskellige festivaler byder tusindvis af glade feativalgæster velkommen. Men hvordan er det nu lige man skal indordne sig festivalens forhold og samtidig holde den gode stil? Her kan du læse mine idéer på behagelige, men dog stadig stilfulde festival-looks.

1. Den gode sko

Dine sko skal helst kunne holde sig til al slags vejr. Da de fleste festivaler byder på enten mudder eller støv, vil det være godt med et par gummistøvler til de mere våde dage. Et par sandaler er et hit til de mere tørre og varme dage. Mange kendisser vælger bikerboots under festivalen, hvilket også er en behagelig, samt praktisk sko.

2. Denim

Denim shorts eller bukser kommer aldrig af mode, derfor vil det være det bedste valg af bentøj. Du kan for eksempel vælge nogen shorts med en højtalje, som både vil få dig til at se tyndere ud, men også vil klæde et hvert look.

3.  Toppen

Det vigtigste er, at den er behagelig. En sort basic top vil går til alt og kan bruges flere gange under festivalen. Hvis du er lidt mere modig, kan man vælge en crop-top eller en bandeau, som kun lige dækker dit bryst som en bikinioverdel. Husk! Det hele skal ikke kun være praktisk, men også sjovt.

4. Kjolen

En lækker feminin sag i jersy er godt, til de dage man bare vil smide noget pænt på, uden at anstrenge sig. Jersy er nemt at vaske og det findes både i kjoler og bluser. Hvis du ikke lige er til kjoler, har buksedragter samme funktion.

5. Jakken

Hvis det bliver varmt, behøver man ikke mere end en oversize cardigan. En denim jakke er også et hit, hvis det bliver køligere en lige forventet.

6. Tasken

Tasker er et must på en festival, da man kan bære rundt på alle ens vigtige ejendele, som solbriller, pung, mobil osv. Derfor vil en mavetaske være perfekt! Den er let tilgængelig og ikke til besvær.

7. Accessories

Solbriller skal med, da de både er med til at fuldende dit look, med også beskytter dig mod solen. I det hele taget er accessories med til at fuldende dit festivalook, da du bare kan med få armbånd og nogle halskæder, samt et bælte eller tørklæde liv i det behagelig eller normale look.


Deprecated: preg_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /home/fashionwfollow/public_html/wp-includes/kses.php on line 1745

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to site top