DAY BIRGER ET MIKKELSEN

DAY BIRGER ET MIKKELSEN

Starten på day

I 1997 åbnede den første DAY BIRGER ET MIKKELSEN butik, som var skabt af Keld Mikkelsen. Målet var at kombinere skandinavisk design med det smukke og etniske han havde oplevet fra hans rejser. Det han fik ud af at kombinere disse ting var moderne klassisk tøj med smukke detaljer, flot udført, og med nye detaljer. Det er både et udvalg af hverdags- og selskabstøj. Moderne, klassisk og elegant med et etnisk strejf.

Keld Mikkelsen

Grundlæggeren og ejeren af DAY BIRGER ET MIKKELSEN er Keld Mikkelsen. Keld Mikkelsen har gennem mange år rejst i Asien, og har derigennem fået inspiration til mærket. Ud over DAY BIRGER ET MIKKELSEN er der også DAY Main Line, 2ND DAY og DAY HOME.

En tur i København

Går man en tur på strøget i København kan man ikke undgå at passere utallige teenage piger med DAY taskerne. Vælger du at tage ud på et gymnasium i Danmark vil du også finde at størstedelen af pigerne på gymnasiet går rundt med en DAY taske som skoletaske. Taskerne er store og praktiske, hvilket nok er grunden til at de er blevet så populære.

2ND DAY t-shirts ser man også overalt i Danmark på unge piger. 2ND DAYs standard t-shirt og top er et meget enkelt design i lækker kvalitet.

Til de mere modne kvinder

Ud over taskerne og 2ND day trøjerne som de unge piger går rundt med, så har DAY BIRGER ET MIKKELSEN også noget lækkert og elegant tøj til de mere modne kvinder. Selv kollektionens hverdagstøj byder på fine detaljer og lækkert udført tøj.

Pris og størrelse

DAY BIRGER ET MIKKELSEN ligger i en lidt højere prisklasse, en mere simpel trøje koster mellem 3-900 kr. og de lidt lækrere trøjer koster mellem 1000-1500 kr. Et par bukser eller en kjole ligger på ca. 1000-2500 kr. bare for at give en idé om hvor priserne ligger. Dog koster den taske de unge piger går med kun 300 kr.
Størrelserne variere fra XS til XL el. 34-44 og bukser 24-33. Det vil sige der er et bredt udvalg af størrelser.

7

Share This Post